W Warfare000 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #11 2020 de oynanır mı bilmem ama oyun çok hantal geliyor bana TommyVercetti003 dedi: Bunun dışında hangisi iyidir? Yeni çıkanlar hariç. Genişletmek için tıkla... 2yi oynadınız mı?
2020 de oynanır mı bilmem ama oyun çok hantal geliyor bana TommyVercetti003 dedi: Bunun dışında hangisi iyidir? Yeni çıkanlar hariç. Genişletmek için tıkla... 2yi oynadınız mı?
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 15 Ekim 2020 #12 Agnostisch dedi: Derken? Bayağı oldu bitireli. Genişletmek için tıkla... Teşekürler Warfare000 dedi: 2020 de oynanır mı bilmem ama oyun çok hantal geliyor bana 2yi oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok onları oynamadım, görüşleriniz olumluysa youtube videolarına da bakıp almak istiyorum eski oyunlarını.
Agnostisch dedi: Derken? Bayağı oldu bitireli. Genişletmek için tıkla... Teşekürler Warfare000 dedi: 2020 de oynanır mı bilmem ama oyun çok hantal geliyor bana 2yi oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok onları oynamadım, görüşleriniz olumluysa youtube videolarına da bakıp almak istiyorum eski oyunlarını.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #13 Güzel oyun ama bir noktadan sonra Ubisoft'un klasik "tekrar" ağına düşüyor.
W Warfare000 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #14 TommyVercetti003 dedi: Teşekürler Yok onları oynamadım, görüşleriniz olumluysa youtube videolarına da bakıp almak istiyorum eski oyunlarını. Genişletmek için tıkla... 2yi kesinlikle öneririm hikayeside çok güzeldir oynayış olarak tabikide biraz geride eğer alabilirseniz brotherhood da önere bilirim devamı çünkü ancak genede videolarına bakın siz sonra paranız boşa gitmesin
TommyVercetti003 dedi: Teşekürler Yok onları oynamadım, görüşleriniz olumluysa youtube videolarına da bakıp almak istiyorum eski oyunlarını. Genişletmek için tıkla... 2yi kesinlikle öneririm hikayeside çok güzeldir oynayış olarak tabikide biraz geride eğer alabilirseniz brotherhood da önere bilirim devamı çünkü ancak genede videolarına bakın siz sonra paranız boşa gitmesin