Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 21 Haziran 2023 #1 Resimde de gördüğünüz gibi internete bağlanmıyor. Türkçe yamayı silip, dosya doğrulaması yapınca da aynı. Oyunu Ubisoft Connect'ten aldım. İnternet gayet iyi çekiyor.
Resimde de gördüğünüz gibi internete bağlanmıyor. Türkçe yamayı silip, dosya doğrulaması yapınca da aynı. Oyunu Ubisoft Connect'ten aldım. İnternet gayet iyi çekiyor.
Kedy72 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Max-Q Intel Core i7 11800H 1x16 DDR4 3200MHz Ram Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Yanlış bilmiyorsam Ubisoft eski oyunlarının Online desteğini sonlandırmıştı, belki AC 4'ün de desteğini sonlandırmıştır. Düzenleme: İnternette biraz araştırdım ve desteği kesilen oyunlarda AC 4 yok. Artı 0 Eksi
Yanlış bilmiyorsam Ubisoft eski oyunlarının Online desteğini sonlandırmıştı, belki AC 4'ün de desteğini sonlandırmıştır. Düzenleme: İnternette biraz araştırdım ve desteği kesilen oyunlarda AC 4 yok.
KS KS Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 22 Haziran 2023 #3 Kedy72 dedi: Yanlış bilmiyorsam Ubisoft eski oyunlarının Online desteğini sonlandırmıştı, belki AC 4'ün de desteğini sonlandırmıştır. Düzenleme: İnternette biraz araştırdım ve desteği kesilen oyunlarda AC 4 yok. Genişletmek için tıkla... Evet destek kesilmemiş. Bende baktım konuyu açmadan önce. Youtube'da yakın zamanda video atan kişilerde internet bağlantısı sağlamış. Artı 0 Eksi
Kedy72 dedi: Yanlış bilmiyorsam Ubisoft eski oyunlarının Online desteğini sonlandırmıştı, belki AC 4'ün de desteğini sonlandırmıştır. Düzenleme: İnternette biraz araştırdım ve desteği kesilen oyunlarda AC 4 yok. Genişletmek için tıkla... Evet destek kesilmemiş. Bende baktım konuyu açmadan önce. Youtube'da yakın zamanda video atan kişilerde internet bağlantısı sağlamış.