Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Ubisoft mağazasından aldım oyunu indirim dedim ama böyle hata alıyorum. Ne yapmalıyım ?
Kuina Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Steam'de kütüphaneye gel. Oyunu seç. oyunun sağında bağlantılar vs. olacak. Onun altında cd anahtarı diyor onu kopyala yapıştır yap.
Steam'de kütüphaneye gel. Oyunu seç. oyunun sağında bağlantılar vs. olacak. Onun altında cd anahtarı diyor onu kopyala yapıştır yap.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Kuina dedi: Steam'de kütüphaneye gel. Oyunu seç. oyunun sağında bağlantılar vs. olacak. Onun altında cd anahtarı diyor onu kopyala yapıştır yap. Genişletmek için tıkla... Steam'den almadım dostum. Ubisoftun kendi sitesinden aldım.
Kuina dedi: Steam'de kütüphaneye gel. Oyunu seç. oyunun sağında bağlantılar vs. olacak. Onun altında cd anahtarı diyor onu kopyala yapıştır yap. Genişletmek için tıkla... Steam'den almadım dostum. Ubisoftun kendi sitesinden aldım.
Kuina Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 Ubisoft içinde aynı dostum.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 Kuina dedi: Ubisoft içinde aynı dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapabilirim rica etsem tarif edebilir misiniz ?
Kuina dedi: Ubisoft içinde aynı dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapabilirim rica etsem tarif edebilir misiniz ?
Kuina Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #6 Ubisoft uygulamasına giriyorsun oyuna tıkla SS at bakim bana.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 Kuina dedi: Ubisoft uygulamasına giriyorsun oyuna tıkla SS at bakim bana. Genişletmek için tıkla...
Kuina Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #8 Oyunun üstüne tıkla.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #9 Tıkladım hocam
Kuina Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #10 Ubisoft Connect üzerinden oyun kodunuzu talep edin. Talebiniz onaylandığında Assassin's Creed oyun anahtarınız doğrudan kayıtlı e-posta hesabınıza gönderilecek başka yol yok gibi mail gönder.
Ubisoft Connect üzerinden oyun kodunuzu talep edin. Talebiniz onaylandığında Assassin's Creed oyun anahtarınız doğrudan kayıtlı e-posta hesabınıza gönderilecek başka yol yok gibi mail gönder.