Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #11 Kuina dedi: Ubisoft Connect üzerinden oyun kodunuzu talep edin. Talebiniz onaylandığında Assassin's Creed oyun anahtarınız doğrudan kayıtlı e-posta hesabınıza gönderilecek başka yol yok gibi mail gönder. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle gönderdim doğru mudur?
Kuina dedi: Ubisoft Connect üzerinden oyun kodunuzu talep edin. Talebiniz onaylandığında Assassin's Creed oyun anahtarınız doğrudan kayıtlı e-posta hesabınıza gönderilecek başka yol yok gibi mail gönder. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle gönderdim doğru mudur?
Kuina Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #12 Evet oyununu açarlar.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #13 Kuina dedi: Evet oyununu açarlar. Genişletmek için tıkla... 4 gündür bekleyip cevap alamayınca buraya da sorayım demiştim. Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için.
Kuina dedi: Evet oyununu açarlar. Genişletmek için tıkla... 4 gündür bekleyip cevap alamayınca buraya da sorayım demiştim. Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için.