Assassin's Creed Black Flag Remake beklenmeli mi?

rkl

Picopat
Daha fazla  
Black Flag alacaktım AC serisinin çoğunu oynayacağım ama baktım ki remake yapılıyormuş o yüzden beklemeyi düşünüyorum, sizce değer mi ve pahalı mı çıkar remake olanı? Normal olan şu anda Ubisoft Store'da indirimde 300 TL.

Hocam bu konuda kararsızım normalde bekle derdim ama hem fiyat olarak büyük ihtimalle abartı bir şey oalcak hem remake olması beni korkutuyor çünkü bunu ubisoft yapıyor her oyunlarında yaptıkları gibi boş boş aynı görevleri tekrarlatıp game time uzun tutup oyunun fiyatını arttıracaklar gibimede geldi. Ama genede sen bilirsin sana kalmış ubisoftun iyi bir şey yapacağını düşünüyorsan bekle düşünmüyorsan al oyna derim ben

Hocam bence Black Flag alın benim en hoşuma giden AC oyunlarından biri olmuştu, çok içine çekiyo. Beklemeye değer mi bilmiyorum, ama almanızı öneririm.

Fiyatı da diğer indirimlere göre çok uygun değil rouge 75 TL Ezio üçlemesi 270 Origins 150 falan bu oyunu kenarda tutup diğer oyunları almak şu anda daha mantıklı bence hem remake i görmüş oluruz baktım ki iyi çıkmadı veya parasına değmez yine indirime girince normal sürümü alırım

Hocam bence Black Flag alın benim en hoşuma giden AC oyunlarından biri olmuştu, çok içine çekiyor. Beklemeye değer mi bilmiyorum, ama almanızı öneririm.

Rogue ve Unity ile art arda oynamamız gereken bir bağlantısı var mı yoksa onları oynayıp bunu bekleteceğim

Hocam dediğim gibi Ubisoft'un amacı para kazanmak Remake'in çıkış fiyatını 1000'den aşağı beklemeyin derim ben size.

Hocam dediğim gibi Ubisoft'un amacı para kazanmak Remake'in çıkış fiyatını 1000'den aşağı beklemeyin derim ben size.
onun da indirime girmesi ne kadar sürer o zamana kadar diğer oyunları oynarım acelem yok

Ac oyunlarını direkt çıkış sırasına göre oynayın.

AC oyunlarını direkt çıkış sırasına göre oynayın.

Ezio üçlemesinde 2'yi bitirdim Brotherhood'a başladım aynı stil oynamak hafif baydı araya Origins vs atıp devam etmek hoş olur bence

Onun da indirime girmesi ne kadar sürer o zamana kadar diğer oyunları oynarım acelem yok.

Vallahi hiç bilmiyorum ama ben en düşük tahminimi söyledim size en yeni çıkan Shadows bile 2.200 TL hocam Black Flag remakede oraya yakın olur.

Ezio üçlemesinde 2'yi bitirdim Brotherhood'a başladım aynı stil oynamak hafif baydı araya Origins vs atıp devam etmek hoş olur bence.

Yani Brotherhood 2. Ezio oyunu ama benim en keyif aldığım AC Ezio üçlemesi ve Black Flag'di hocam. Yeni çıkan AC oyunları artık bayıyor şu an keyif alarak oynamanız önemli.

Sonuç olarak eski bir oyun temelinde remake yapılıyor, yeni bir oyun olan Shadows kadar pahalı olmaz bence olursa da indirim beklerim ve ne kadar iyi olacak belli değil o yüzden baktım beğenilmediyse normal sürümünü alırım. Yeni oyunlarda Valhalla tema olarak bayıldığım bir konu olduğu için severek oynayacağımı düşünüyorum DLC'lerle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…