Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #1 Şu an Rogue aldım fakat multiplayeri yokmuş, aldıktan sonra fark ettim. Black Flag'da multiplayer var ama oyunu 2 kez bitirdim. Rogue'da multiplayer yok, hiç oynamadım. Sizce hangisi arkadaşlar? <3
Şu an Rogue aldım fakat multiplayeri yokmuş, aldıktan sonra fark ettim. Black Flag'da multiplayer var ama oyunu 2 kez bitirdim. Rogue'da multiplayer yok, hiç oynamadım. Sizce hangisi arkadaşlar? <3
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 27 Mart 2021 #2 Multiplayer zevkli değil Black Flag'de, zaten bitirmişsin iki kere. Rogue al bence.
Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #3 Dark Lord of the Sith dedi: Multiplayer zevkli değil Black Flag'de, zaten bitirmişsin iki kere. Rogue al bence. Genişletmek için tıkla... Rogue zaten var ama 2 saati geçerse iade edemem diye oynamıyorum. Peki daha farklı bir oyun önerir misiniz steamdan?
Dark Lord of the Sith dedi: Multiplayer zevkli değil Black Flag'de, zaten bitirmişsin iki kere. Rogue al bence. Genişletmek için tıkla... Rogue zaten var ama 2 saati geçerse iade edemem diye oynamıyorum. Peki daha farklı bir oyun önerir misiniz steamdan?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 27 Mart 2021 #4 Vexus dedi: Rogue zaten var ama 2 saati geçerse iade edemem diye oynamıyorum. Peki daha farklı bir oyun önerir misiniz steamdan? Genişletmek için tıkla... Maksimum ne kadarlık? Ve sisteminiz nedir?
Vexus dedi: Rogue zaten var ama 2 saati geçerse iade edemem diye oynamıyorum. Peki daha farklı bir oyun önerir misiniz steamdan? Genişletmek için tıkla... Maksimum ne kadarlık? Ve sisteminiz nedir?
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 4'ü oynamadım, Rogue'yu oynadım. Bence Rogue'nun hikayesi daha güzel. Oynanış olarak da hemen hemen aynı diye biliyorum.
4'ü oynamadım, Rogue'yu oynadım. Bence Rogue'nun hikayesi daha güzel. Oynanış olarak da hemen hemen aynı diye biliyorum.
Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #6 Dark Lord of the Sith dedi: Multiplayer zevkli değil Black Flag'de, zaten bitirmişsin iki kere. Rogue al bence. Genişletmek için tıkla... Unity alacaktım fakat laptop kaldırmıyor. Yoksa Unity multiplayer oynamayı çok istiyorum.
Dark Lord of the Sith dedi: Multiplayer zevkli değil Black Flag'de, zaten bitirmişsin iki kere. Rogue al bence. Genişletmek için tıkla... Unity alacaktım fakat laptop kaldırmıyor. Yoksa Unity multiplayer oynamayı çok istiyorum.
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #7 Vexus dedi: Rogue zaten var ama 2 saati geçerse iade edemem diye oynamıyorum. Peki daha farklı bir oyun önerir misiniz steamdan? Genişletmek için tıkla... İade etmene gerek yok bence. Bende Black Flag ve Rogue var ikisi de gayet güzel. İki oyunu da severek bitirmiştim.
Vexus dedi: Rogue zaten var ama 2 saati geçerse iade edemem diye oynamıyorum. Peki daha farklı bir oyun önerir misiniz steamdan? Genişletmek için tıkla... İade etmene gerek yok bence. Bende Black Flag ve Rogue var ikisi de gayet güzel. İki oyunu da severek bitirmiştim.
Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #8 WayneR dedi: 4'ü oynamadım, Rogue'yu oynadım. Bence Rogue'nun hikayesi daha güzel. Oynanış olarak da hemen hemen aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam Rogue kalacak fakat daha iyi bir oyun önerir misiniz Steam'de sizce?
WayneR dedi: 4'ü oynamadım, Rogue'yu oynadım. Bence Rogue'nun hikayesi daha güzel. Oynanış olarak da hemen hemen aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam Rogue kalacak fakat daha iyi bir oyun önerir misiniz Steam'de sizce?
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #9 Vexus dedi: Tamam Rogue kalacak fakat daha iyi bir oyun önerir misiniz Steam'de sizce? Genişletmek için tıkla... PC kaldırırsa Epic'te Origins 50 lira. Unity' çok güzel bana göre Syndekey miydi neydi o da güzel .
Vexus dedi: Tamam Rogue kalacak fakat daha iyi bir oyun önerir misiniz Steam'de sizce? Genişletmek için tıkla... PC kaldırırsa Epic'te Origins 50 lira. Unity' çok güzel bana göre Syndekey miydi neydi o da güzel .
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 27 Mart 2021 #10 Assassin's Creed hayatıma Black Flag'dan başladım tabii ki de Black Flag.