I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 AC Brotherhood'u silmem gerekiyor şu an fakat bayağı ilerlemem var. Save dosyasını bulamıyorum. Yardım ederseneinz sevinirim.
AC Brotherhood'u silmem gerekiyor şu an fakat bayağı ilerlemem var. Save dosyasını bulamıyorum. Yardım ederseneinz sevinirim.
Çözüm babypluto 23 Ocak 2023 C:\Kullanıcılar\*kullanıcıadınız*\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES\
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 23 Ocak 2023 #2 C:\Kullanıcılar\*kullanıcıadınız*\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES\ Artı 0 Eksi Çözüm
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.481 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Ocak 2023 #3 Kayıtlı Oyunlar klasöründe Artı 0 Eksi
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #4 bu arada oyunu D'ye kurdum SHYAH dedi: Kayıtlı Oyunlar klasöründe Genişletmek için tıkla... o nerde babypluto dedi: C:\Kullanıcılar\*kullanıcıadınız*\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES\ Genişletmek için tıkla... oyunu d'ye kurdum yinede c'de mi olur yoksa nerde olur Artı 0 Eksi
bu arada oyunu D'ye kurdum SHYAH dedi: Kayıtlı Oyunlar klasöründe Genişletmek için tıkla... o nerde babypluto dedi: C:\Kullanıcılar\*kullanıcıadınız*\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES\ Genişletmek için tıkla... oyunu d'ye kurdum yinede c'de mi olur yoksa nerde olur
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.481 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Ocak 2023 #5 Imamsteak dedi: bu arada oyunu D'ye kurdum o nerde oyunu d'ye kurdum yinede c'de mi olur yoksa nerde olur Genişletmek için tıkla... C > kullanıcı adınız > kayıtlı oyunlar Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: bu arada oyunu D'ye kurdum o nerde oyunu d'ye kurdum yinede c'de mi olur yoksa nerde olur Genişletmek için tıkla... C > kullanıcı adınız > kayıtlı oyunlar
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 23 Ocak 2023 #6 Imamsteak dedi: bu arada oyunu D'ye kurdum o nerde oyunu d'ye kurdum yinede c'de mi olur yoksa nerde olur Genişletmek için tıkla... Yazdığım şekilde. Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: bu arada oyunu D'ye kurdum o nerde oyunu d'ye kurdum yinede c'de mi olur yoksa nerde olur Genişletmek için tıkla... Yazdığım şekilde.
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #7 teşekkürler buldum Artı 0 Eksi
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 23 Ocak 2023 #8 Imamsteak dedi: teşekkürler buldum Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretler misiniz? Artı 0 Eksi