Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 13 Haziran 2023 #1 Daha çıkmasına var biliyorum ama yine de sorayım. Sizce telefon ve tabletler için çıkış yapacak Assassin's Creed Codename Jade için Türkçe yama yaparlar mı?
Daha çıkmasına var biliyorum ama yine de sorayım. Sizce telefon ve tabletler için çıkış yapacak Assassin's Creed Codename Jade için Türkçe yama yaparlar mı?
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 Mobil oyunlar için Türkçe yama oluyor mu ki?
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 13 Haziran 2023 #3 Dragneel.99 dedi: Mobil oyunlar için Türkçe yama oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce mobilde Gta: San Andreas oynarken internette vardı hatta uyguladım ve gayet çalıştı.
Dragneel.99 dedi: Mobil oyunlar için Türkçe yama oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce mobilde Gta: San Andreas oynarken internette vardı hatta uyguladım ve gayet çalıştı.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #4 Matigre dedi: Ben daha önce mobilde Gta: San Andreas oynarken internette vardı hatta uyguladım ve gayet çalıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun popülerliğine göre belki yaparlar hocam. Fazla tutmazsa o kadar zahmete gireceklerini sanmıyorum.
Matigre dedi: Ben daha önce mobilde Gta: San Andreas oynarken internette vardı hatta uyguladım ve gayet çalıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun popülerliğine göre belki yaparlar hocam. Fazla tutmazsa o kadar zahmete gireceklerini sanmıyorum.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 13 Haziran 2023 #5 Dragneel.99 dedi: O zaman oyunun popülerliğine göre belki yaparlar hocam. Fazla tutmazsa o kadar zahmete gireceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım yaparlar çünkü dün gördüğümüz videoda gerçekten sanki bir pc,konsol oyunu gibiydi. Kesinlikle dandik f2p oyunları gibi durmuyordu.
Dragneel.99 dedi: O zaman oyunun popülerliğine göre belki yaparlar hocam. Fazla tutmazsa o kadar zahmete gireceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım yaparlar çünkü dün gördüğümüz videoda gerçekten sanki bir pc,konsol oyunu gibiydi. Kesinlikle dandik f2p oyunları gibi durmuyordu.