Assassin's Creed codename red yani AC Valhalla tarzında olacak olan AC oyunu 2024'te çıkacak

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Assassin's Creed codename red aynı anda duyurulan 4 AC oyunundan biriydi. Oyun AC Valhalla gibi 100 saat sürecek şekilde tasarlanan bir RPG oyunu olacak. 2 tane ana karakter olacak. Biri kadın diğeri erkek. Ha tabii cinsiyet seçme şeklinde değil, direkt GTA 5 tarzı. Japonya'da samuray olacağız. Bir Ubisoft çalışanı oyunu 2024'te çıkacak şekilde listelemiş.

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski dönemdir, Yunan dönemidir, İskandinav dönemidir eyvallah da Asya kültürüne girerlerse temaya pek uygun olmaz. Zaten Assassin mevzu Unity'den sonra bitti yazmama gerek yok bari Japonya'da Samuray isek ismini başka bir şey yapsalar. Çünkü Assassin değilsin, Samuraysın ikisi apayrı şeyler.

Yazık oldu güzelim seriye. Mirage cidden son Assassin oyunu olsa gerek. Koluna her hidden Blade takan Assassin olmuyor Eivor'da takmıştı ama hiçbir zaman Assassin kardeşliğine girmedi.

@ellma Şaka gibi Japon kültüründe, bir de o kültürdeki kült öğelerden Samuray gibi değerli bir olayı kullanacaklar. Ulan Samuray suikast mı yapar? Nasıl savaştıklarını cümle alem biliyor ya sabır ya.

Ninjaların içine yakuza çetesiyle dalan Samuray suikastçimizi zevkle izleyeceğiz.

Ninjaların içine yakuza çetesiyle dalan Samuray suikastçimizi zevkle izleyeceğiz.
Yanlış hatırlamıyorsam iki ana karakterden biri samuray diğer ninja olacaktı. Hangi tarafta olacaklarını tam hatırlamıyorum ama iki ana karakterin aynı tarafta olmadığını hatırlıyorum.

Cidden yeni Assasin's Creed oyunu için beklenti içerisinde olan var mı? Şahsen hiç beklenti içerisinde değilim. Ubisoft'un bir sürpriz yapacağını açıkçası sanmıyorum.

Suikastçı samuray isteyen bir kitle yok bir de işin garibi o hocam. Herkes zaten Ghost of Tsushima'dan nasibini almışken neden böyle bir para israfı yapıyorlar ki. Mesela codename red diye bir proje yerine AC1 veya 2 remake yapabilirler çünkü oyuncuların içinde AC1 ve altaïr hala ukte kalmış ve tamamlanmamış durumda.

Bitmedi kardeşim bitse aynı türde oyun çıkarmazlar herşeyi en iyi siz biliyosunuz. Ben valhalla, odysseyyle sevdim acyi haberin varmı yok.

Bitmedi kardeşim bitse aynı türde oyun çıkarmazlar herşeyi en iyi siz biliyosunuz. Ben valhalla, odysseyyle sevdim AC'yi haberin varmı yok.
Ubisoft bile Assassin's Creed'in Assassin kısmı bitmedi demiyor hatta oyuna Iron Man, Sauron zırhları vs. ekliyor. Neyin savunması bu? Bu serinin Assassin kısmı bitti artık. Her koluna bıçak takan assassin sayılıyor oyunda. Serinin ismi olmasa AC3'den sonra biterdi seri.

Ben valhalla, odysseyyle sevdim acyi haberin varmı yok.
Senin döneminde çıkan oyunlar bunlar normaldir. Bizim dönemimizde AC2 vardı Brotherhood vardı.

Bitmemesini, hala aynı türden oyun çıkarmaya bağlayan birine yanıt yazmaya da gerek yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…