K Kanca909 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 78 23 Ağustos 2020 #1 Verdiğim linkte Assassin's Creed oyunun tüm konuşmaları var. Oyunda alt yazı olmadığı için buradan bakarak oynuyorum. Fakat bazı cümlelere İngilizce'm yetmiyor. 49 sayfalık bu metni Türkçe'ye çevirebilecek bir babayiğit var mı? Assassin's Creed - Game Script - PlayStation 3 - By Axel7174 - GameFAQs For Assassin's Creed on the PlayStation 3, Game Script by Axel7174. gamefaqs.gamespot.com
Verdiğim linkte Assassin's Creed oyunun tüm konuşmaları var. Oyunda alt yazı olmadığı için buradan bakarak oynuyorum. Fakat bazı cümlelere İngilizce'm yetmiyor. 49 sayfalık bu metni Türkçe'ye çevirebilecek bir babayiğit var mı? Assassin's Creed - Game Script - PlayStation 3 - By Axel7174 - GameFAQs For Assassin's Creed on the PlayStation 3, Game Script by Axel7174. gamefaqs.gamespot.com
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 23 Ağustos 2020 #2 Tahminimce yapacak kişi ücret isteyecektir, çünkü 49 sayfa boru değil.
CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 23 Ağustos 2020 #3 AC 1 ise altyazı mevcut.Biraz daha araştır ben oynadığımda kurmuştum altyazıyı.
altinordulu1337 Picopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Yer M'era Luna Festival Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #4 Artık kalmadı böyle şeyler. Pek sanmıyorum çeviri yapacak biri zor çıkar. Ancak belli bir miktar ücret ödendiğinde belki birisi yapar.
Artık kalmadı böyle şeyler. Pek sanmıyorum çeviri yapacak biri zor çıkar. Ancak belli bir miktar ücret ödendiğinde belki birisi yapar.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.447 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 23 Ağustos 2020 #5 Kendin de diyorsun. 49 sayfa. Harcanacak vakte değmez. Git İngilizce öğren daha iyi. Ya da Google Translate ya da muadillerini kullan. CoRRiuM dedi: AC 1 ise alt yazı mevcut. Biraz daha araştır ben oynadığımda kurmuştum alt yazıyı. Genişletmek için tıkla... Oyun ilk çıktığında yoktu. Sonradan eklediklerini de sanmıyorum. Korsan oynamadığınıza ya da herhangi bir mod kurmadığınıza emin misiniz?
Kendin de diyorsun. 49 sayfa. Harcanacak vakte değmez. Git İngilizce öğren daha iyi. Ya da Google Translate ya da muadillerini kullan. CoRRiuM dedi: AC 1 ise alt yazı mevcut. Biraz daha araştır ben oynadığımda kurmuştum alt yazıyı. Genişletmek için tıkla... Oyun ilk çıktığında yoktu. Sonradan eklediklerini de sanmıyorum. Korsan oynamadığınıza ya da herhangi bir mod kurmadığınıza emin misiniz?
CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 23 Ağustos 2020 #6 Vavien. dedi: Kendin de diyorsun. 49 sayfa. Harcanacak vakte değmez. Git İngilizce öğren daha iyi. Ya da Google Translate ya da muadillerini kullan. Oyun ilk çıktığında yoktu. Sonradan eklediklerini de sanmıyorum. Korsan oynamadığınıza ya da herhangi bir mod kurmadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Mod kurdum. Steam'dan almıştım.
Vavien. dedi: Kendin de diyorsun. 49 sayfa. Harcanacak vakte değmez. Git İngilizce öğren daha iyi. Ya da Google Translate ya da muadillerini kullan. Oyun ilk çıktığında yoktu. Sonradan eklediklerini de sanmıyorum. Korsan oynamadığınıza ya da herhangi bir mod kurmadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Mod kurdum. Steam'dan almıştım.
K Kanca909 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 78 23 Ağustos 2020 #7 CoRRiuM dedi: Mod kurdum. Steam'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Steam'de altyazı modu varsa ne güzel. Yapacak kişi yüksek bir ücret istemezse verebilirim ama altyazı modu varsa o modu kullanırım.
CoRRiuM dedi: Mod kurdum. Steam'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Steam'de altyazı modu varsa ne güzel. Yapacak kişi yüksek bir ücret istemezse verebilirim ama altyazı modu varsa o modu kullanırım.
CoRRiuM Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 23 Ağustos 2020 #8 Kanca909 dedi: Steam'de altyazı modu varsa ne güzel. Yapacak kişi yüksek bir ücret istemezse verebilirim ama altyazı modu varsa o modu kullanırım. Genişletmek için tıkla... Steamde değil ek olarak indirmiştim.
Kanca909 dedi: Steam'de altyazı modu varsa ne güzel. Yapacak kişi yüksek bir ücret istemezse verebilirim ama altyazı modu varsa o modu kullanırım. Genişletmek için tıkla... Steamde değil ek olarak indirmiştim.
K Kanca909 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 78 23 Ağustos 2020 #9 CoRRiuM dedi: Steamde değil ek olarak indirmiştim. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz sitenin linki var mı veya Google'da ne yazarak aratmam gerekiyor?
CoRRiuM dedi: Steamde değil ek olarak indirmiştim. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz sitenin linki var mı veya Google'da ne yazarak aratmam gerekiyor?
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 23 Ağustos 2020 #10 Oyunun altyazı modu yok. Emin misiniz mod olduğuna?