Assassin's Creed Ezio 3'lemesi oynanır mı?

Simit Sever

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım tavsiye etti. Özellikle 3. oyunun Türkiye'de geçiyor olması daha da ilgimi çekti. Sizce oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski biraz zamanında en sevdiğim oyundu özellikle 2. oyun. Eski olduğu için sevmeyebilirsiniz ama bence kesinlikle oynanmalı.

Zamanı için efsane oyunlardı. Ancak 2025 yılında mekanikler be grafikler sizi tatmin etmeyebilir. Özellikle ac 2 başlangıçta parkur mekaniğini öğretirken baya bir sıkıyor. Eski oyunları oynamak zevk açısından sizi üzmüyorsa oynanabilir Ama mekanikler ve gameplay değişir
Üçüncü oyun ise güzel değil bence tek esprisi İstanbulda geçiyor olmasi

Dün 2'ye gireyim dedim ama cok eski hissettirdi oynayamadım.

3 oyunda mükemmeldir ama günümüzde dedikleri gibi mekanikleri biraz can sıkabilir. Bana fark etmez oynarım diyorsan kesinlikle oyna.

Bayağı oynanır. Ezio üçlemesi, RPG üçlemesiyle beraber her açıdan serinin "en iyi" denebilecek oyunlarının olduğu ilk üçleme.

Oynanışta mekanikler eleştirilmiş, ama beyninizi kapatıp bi' şeyler yapabilmeyi/oynayabilmeyi beklemedikçe sıkıntı yaşamazsınız, yaşamamanız lazım. Ki seride bu denli karakter hareketlerinde kontrol sahibi olduğunuz başka oyun(lar) yok, siz alakalı tuş(lar)a basmadıkça hiç bi' hareket yapılmıyor; alıştıktan sonra da bayağı çatıdan çatıya atlıyorsunuz.
Asıl 3 ve sonrası itibariyle kontroller basitleşmeye başlayıp, bi' yerden sonra iyice çocuk oyuncağına ve otomasyona dönüyor, karakter üzerinde doğru düzgün kontrolünüz olmuyor, parkur sisteminin eğlencesi - bi' olayı kalmıyor (bence). Parkur ve hareket sistemi açısından eskiler, bulunmaz nimet sayılır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…