V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 17 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, hiçbir yerde AC 3'ü bulamadım. Remastered sürümünü almak istemiyorum. Hem pahalı hem de iyi değil diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Arkadaşlar, hiçbir yerde AC 3'ü bulamadım. Remastered sürümünü almak istemiyorum. Hem pahalı hem de iyi değil diyorlar.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 17 Mart 2021 #2 Assassin's Creed III'ün Orijinal Versiyonu Satıştan Kalktı Remastered sürümünün yayınlanmasıyla birlikte Assassin's Creed III'ün orijinal sürümü Steam ve Uplay'den kalktı. www.webtekno.com
Assassin's Creed III'ün Orijinal Versiyonu Satıştan Kalktı Remastered sürümünün yayınlanmasıyla birlikte Assassin's Creed III'ün orijinal sürümü Steam ve Uplay'den kalktı. www.webtekno.com
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 17 Mart 2021 #3 İllegal yollardan indirebilirsin. Bu forumda yasak. Başka yerlerden araştırıp bulabilirsin. Yardımcı olamıyorum.
İllegal yollardan indirebilirsin. Bu forumda yasak. Başka yerlerden araştırıp bulabilirsin. Yardımcı olamıyorum.