Assassin's Creed III Remastered vs Assassin's Creed Valhalla

yavuXlkn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ5 12400F Asus Dual RTX 4060 500 GB M2 SSD GSKİLL 16 GB 3200MHZ RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar ben Epic Games'in indiriminden Assassin's Creed oyunlarından birini almayı düşünüyorum fakat Assassin's Creed III Remastered ile Valhalla arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Assassin gibi hissetmek ve oynamak istiyorsan Assassin's Creed 3 ama hem eski hem oynama süresi biraz kısa. Valhalla'nın oynanış süresi çok fazla ama Assassin değil adeta Viking gibi bir şeysin ve daha yeni oyun. Ben AC3 tercih ederim.

Assassin gibi hissetmek ve oynamak istiyorsan Assassin's Creed 3 ama hem eski hem oynama süresi biraz kısa. Valhalla'nın oynanış süresi çok fazla ama Assassin değil adeta viking gibi bir şeysin ve daha yeni oyun. Ben AC3 tercih ederim.

Odyssey nasıl acaba?

AC3 mü yoksa Odyssey'i mi tercih edeyim hocam.
Net Odyssey al. Valhalla da sıkılırsın ama Odsyssey derya dünya oynanışı da kısa değil bence. Gez, dolaş, keşfet, gemini, mürettabatını geliştir, tarikatçıları ortaya çıkar, kendi hikayende ilerle, bölgelerdeki yöneticileri etkisiz hale getirip bölgede meydan muharebesi yap, kaleleri ele geçir, hayvanları ele geçir yanında gezdir, paralı asker rütbesinde diğer rakip paralı askerleri öldürerek seviyeni yükselt... Ve en önemlisi bunları Yunanistan ın güzel coğrafyasında yap. Epik silahlar ve düşmanları yen. Daha ne olsun. Bence açık dünya konseptinde RDR2, Witcher 3 seviyesine kendine has eğlenceli oynanışı ile çok keyifli bir oyun. Oyunun en önemli olayı parkuru atladım. İstediğin, gördüğün her yere tırmanabiliyorsun. Bütün Dünya senin. Yeni yerleri keşfedip oralarda yeni itemler elde edip buildler yap. Aksiyon sistemi de keyifli. Yeni skiller açıkça gelişim hissini bence güzel veriyor. Merak ediyorsun çünkü yeni bir skill ile düşmanlara yaklaşımın, bakış açın değişebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı