Assassin's Creed IV: Black Flag Hata alıyorum

Jealima

Hectopat
Daha fazla  
Adsız.png

AC4 aldım fakat bu hatayla karşılaşıyorum Skıp dedikten sonra oyuna giriyorum fakat ne single. ned e multi. oynayamıyorum. Donup kalıyor.
@Murat5038 ilgilenirseniz çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı Watch_Dogs'ta bende oluyor. Öncelikle "CANCEL" de ve ilk görseldeki işlemi yap. Oyunun Uplay'deki sayfasına gelip Singleplayer'ın yanındaki üçgene bas ve Verify files de. Sonra bilgisayarı yeniden başlat ve oyunu açmayı tekrar dene. Bu hatayı tekrar alıyorsan bu sefer "TRY AGAİN" de. Ben Watch_Dogs'ta bunu yaptım ve oldu.

Ekran Görüntüsü (1323).jpg

Sağolasın bi deneyeyim bakam.

Malesef senin dediklerini uygulama çalıştım fakat play ın yanındaki üçgene basınca sadece uninstal alıyorum. Sen bu oyunu direk uplaydan mı aldın yoksa playstore steam vb. mi ? Çünkü ben steamdan aldımda.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Assassin's Creed IV'ü çıktığı gün kutulu olarak D&R'dan aldım. Watch_Dogs'u ise MSI GTX 760 alınca kampanya dahilinde aldım. O Verify Files Watch_Dogs'ta da oluyor. Sen Steam'den aldıysan Steam'den oynamalısın. Yani ben öyle biliyorum. Hem Steam'de de o Verify Files gibi bir şey var. Steam'deki oyununa sağ tıkla Özellikler de. Yerel Dosyalar sekmesinden Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula de. Belki öyle düzelir.

Malesef dediklerinizi birebir yaptım fakat singleplayer diyorum new game diyorum enter diyince tak öyle üçgen de donuyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı