Assassins Creed IV Black Flag Kasma Sorunu

balta1087

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi AC'de kasma sorunu yaşıyorum. Öyle çok kasma falan yok ama fark ediliyor yani. Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Ayarları en yüksek ve en düşüğe alıyorum yine fark edilir bir kasma var. Lakin monitörüm çözünürlüğü 1600x900. Oyunda bu ayarda ama ben oyunda çözünürlüğü 1024x768 yapınca kasma olmuyor. Tamam kasma yapmıyor ama bende bunu sevmiyorum altta ve üste siyah kenarlar kalıyor. Çözüm arıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Geçen sefer kaydetme sorunu olduğunu ve oyunun orijinal olmadığını söylemiştiniz. Bunlar gayet normal sorunlar, orijinal oyun kullanın.

Kardeşim ben o sorunu hallettim Reloaded sürümünü indirince o düzeldi. Şimdi bu var. Sende taktın orijinal oyuna.

Intel Core i5-3350P, 3300 MHz
AMD Radeon HD 8570
8 GB Ram
Windows 8.1 Single Language

Oyun optimizasyon özürlü. Son çıkan güncellemeyi yükleyin. Sanırım 1.06 sürümü çıkmıştı.

Oyun optimizasyon özürlü. Son çıkan güncellemeyi yükleyin. Sanırım 1.06 sürümü çıkmıştı.

Dediğinizi aslında düşünmüştüm. Oyunda Türkçe yamayı bozar mı diye düşünüyordum. Birşey olmaz herhalde diğer serilere olmamıştı.

Dediğinizi aslında düşünmüştüm. Oyunda Türkçe yamayı bozar mı diye düşünüyordum. Birşey olmaz herhalde diğer serilere olmamıştı.
Sorun olcağını sanmıyorum. Ben kullanıyorum türkçe yama. Gayet güzel bir iş çıkarmış Oyun Çeviri.

Sorun olcağını sanmıyorum. Ben kullanıyorum türkçe yama. Gayet güzel bir iş çıkarmış Oyun Çeviri.

Bence de. Siz yüklerken direk 1.06 mı yüklediniz? Yoksa sırayla mı?(1.01, .1.03 gibi). Bende hiç update yapmadığım için direk oyunu yükledikten sonra yamayı yükledim. Şimdi direk 1.06 yüklesem mi?

kardeş kasıyorsa ekran çözünürlüğü düşür kaliteyi düşür ben öyle yapıyorum şuan 0 kasma ama ekran görüntüsü küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…