Assassin's Creed IV Black Flag Türkçe Yama Sorunu

Technopat Sosyal Kullanım Rehberi konusunu açan ve 20. maddeden bahseden kişinin kendisi bu madde de ne yazdığını anlamamış komedi. Nerede eski konu nere de gereksiz mesaj ?

Eski konuları gereksiz mesajlar atarak tekrar gün yüzüne çıkarmak ceza nedenidir.

Konu eski değil gayet güncel bir sorun. Gereksiz mesajla ne alakası var sorunun direk çözümünü sunmuş arkadaş.

Adam 2 ay sonra gelmiş türkçe yamadan haber etmiş iyilik yapmış bide azar yemiş insanlarımız biraz değişik.

Valla bende anlamadım.. Öyle cevap yazınca ben kendimden şüphe ettim acaba ben mi yanlış anladım diye.
Bereket versin ki bizi anlayan biri çıktı..

Merhaba en son paylaşılan linkten indirdim ancak bende hata veriyor. Oyunum orijinal 2 hafta önce ac unity yaması sorunsuz çalışmıştı.

Son düzenleme:
Nasıl bir hata ekran görüntüsünü atabilimsiniz?
İlki oyun çeviriden indirdiğim dosyadan aldığım. 2. ise animustan indirdiğim yeni olarak gösterilen çeviri dosyasından gelen hata. İlk indirdiğimde bir setup şeklindeydi ancak 2. çeviride rar şeklinde iniyor. Acaba bir programla onu setup şeklinde mi açmam gerekiyor ?

Dosya Ekleri

• oyunçeviri.png
    34 KB · Görüntüleme: 395
  • animus.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 176
Hayır. Kurulum dosyası falan yok. Direk indirdiğiniz dosyayı oyun dosyası ile değiştirin. Türkçe olmuş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…