Assassin's Creed karakter tasarımı [Osmanlı Suikastçisi]

Evren01

Hectopat
Beyler bunun bir Osman'lı suikastçisi olması fikri Assassin's Creed: Revelations'dan geliyor oradan esinlendim. Oynadıysanız belki hatırlarsınız oyun İstanbul'da geçiyordu ve Ottoman Brohterhood of Asssassin's diye bir suikastçiler birliği vardı oyunda. Yani giyim şekillerine baktığın zaman pek Osman'lı dönemini andıran bir tarafı yok ama bu zaten Assassin kıyafetlerinin kendine has bir görünüme sahip oluşundan geliyor.

Aslen bir karakter tasarımcısı değilim ama ara - sıra karakter türevi şeylerle de uğraşmayı seviyorum. Bu da ona istinaden zevkine yaptığım bir çalışmaydı. Teçhizat bakımından upgrade edilmiş bir karakter olarak düşündüm, uzuvlarda zırhlar, kılıç, hançer, fırlatılabilir bıçaklar, sırtındaki crossbow, assasin baltası gibi şeyler AC oyunlarında upgrade ettikçe gelen teçhizatlar.

Kıyafet üzerindeki bazı detayların görünebilmesi için yüksek çözünürlüklü renderlar paylaşıyorum ama 4 MB sınırı olduğu için çözünürlüğü düşürmek zorunda kaldım. Yine de biraz Zoom yaparak yıpranmış kumaşın yırtık parçalarından sarkan iplikler gibi görünmesi zor ince detayları görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• S1.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 46
  • S2.jpg
    244,2 KB · Görüntüleme: 47
  • SubGraph.jpg
    232 KB · Görüntüleme: 44
  • x.jpg
    238,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık. Mükemmel görünüyor. Revelations'da ki suikastçi tasarımlarından daha başarılı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…