Assassin's Creed Mirage alınır mı?

UtkuKerem07

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an Epic Games'teki fiyatı 850 TL. Yanında çıkacak Forty Thieves DLC'si de ön siparişe özel hediye olarak veriliyor. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa Ekim'de çıktıktan sonra indirim mi beklenmeli?

2020 ve 2023'de gördük ki hiçbir oyun pre-orderlanmamalı. Bence bekleyin, ama indirim için değil. Bu oyun Ubisoft'un ve Assassin's Creed serisinin son kozu. Bu da başarısız olursa Ubisoft'un geleceği çok parlak gözükmüyor.

Alınır ama oynanış videoları beklenebilirde çünkü indirim diğer yıl anca gelir. İyi bir oyun olacağını düşünüyorum. Ön siparişte 350-400 TL'den almıştım biraz geç kalmışsınız :D

Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum ben y-oyunu her türlü alacağım Assassin's Creed dışında oyun pek oynamıyorum zaten ön sipariş çıktığında da gözümden kaçmış. Benim sorum ileride 850 TL'den ucuza alabilir miyim ileride indirimler vs. ile?

Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum ben y-oyunu her türlü alacağım Assassin's Creed dışında oyun pek oynamıyorum zaten ön sipariş çıktığında da gözümden kaçmış. Benim sorum ileride 850 TL'den ucuza alabilir miyim ileride indirimler vs. ile?
Evet ilerleyen zamanlarda düşüyor mesela şöyle söyleyeyim. Yılbaşında 90tl ye 45 tl inidirim yapıyordu. O zamanlar oyunlara zam gelmemişti far cry 6 ve ac valhalla 88 tl küsürdü indirimli hali . Ben far cry 6 alıp 2tl lik bir dlc ekledim. 45tl aldım far cry 6 yı .Sonra zam yedi tekrar indirim yaptılar. ac valhalla 174tl küsüre düştü. %20 promosyon kodu verdiler. 130tl aldım.
Beni önerim bekle indirim + kupon alabilirsin. Ben öyle yapacağım.
1695398992734.png
1695399011020.png

Evet ilerleyen zamanlarda düşüyor mesela şöyle söyleyeyim. Yılbaşında 90TL'ye 45 TL inidirim yapıyordu. O zamanlar oyunlara zam gelmemişti Far Cry 6 ve AC Valhalla 88 TL küsurdü indirimli hali. Ben Far Cry 6 alıp 2TL'lik bir DLC ekledim. 45TL aldım Far Cry 6'yı. Sonra zam yedi tekrar indirim yaptılar. AC Valhalla 174TL küsure düştü. %20 promosyon kodu verdiler. 130TL aldım.
Beni önerim bekle indirim + kupon alabilirsin. Ben öyle yapacağım.
Eki Görüntüle 1953219Eki Görüntüle 1953223

Bu site tam olarak ne Steam ve Epic Games dışı oyun dünyasına pek aşina değilim de.

Bu site tam olarak ne Steam ve Epic Games dışı oyun dünyasına pek aşina değilim de.

Ubisoft Connect kendi platformu.

Steam ya da epic oyun alındığında Ubisoft oyunu otomatik ubisoft connect patformunu indirip kendi platformunda da etkinleştiriyor. Ben kupon ve indirim buldukça kendi platformundan aldım. ACMirage alirken de öyle yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı