R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 22 Nisan 2024 #1 Şu ana kadar tüm Assassin's Creed oyunlarını oynadım. Sadece Mirage kaldı. Alınır mı?
MehmetYP Megapat Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 454 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI Ventus RTX 2060 12G OC. CPU: Ryzen 5 7600X. CPU COOLER: Deepcool AK400 DIGITAL. RAM: Corsair Vengeance Expo Black 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36. Motherboard: Gigabyte B650 Eagle Ax. SSD: Kingston KC3000 2048GB M.2. SSD: Kingston A2000 500GB M.2. CASE: Corsair 480T Rgb Airflow. PSU: Corsair RM850e 850Watt 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Lazer Kesim Ustası 22 Nisan 2024 #2 RonPel dedi: Şu ana kadar tüm Assassin's Creed oyunlarını oynadım. Sadece Mirage kaldı. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Para vermeye değmez. Başka yollarla oynamak daha mantıklı.
RonPel dedi: Şu ana kadar tüm Assassin's Creed oyunlarını oynadım. Sadece Mirage kaldı. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Para vermeye değmez. Başka yollarla oynamak daha mantıklı.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 RonPel dedi: Şu ana kadar tüm Assassin's Creed oyunlarını oynadım. Sadece Mirage kaldı. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda Ubisoft Connect indirip AC Mirage'i 2 saat deneyebiliyorsunuz hocam bence ilk bir deneyin hoşunuza giderse alırsınız. MehmetYP dedi: Para vermeye değmez. Başka yollarla oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Oyunda Denuvo var.
RonPel dedi: Şu ana kadar tüm Assassin's Creed oyunlarını oynadım. Sadece Mirage kaldı. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda Ubisoft Connect indirip AC Mirage'i 2 saat deneyebiliyorsunuz hocam bence ilk bir deneyin hoşunuza giderse alırsınız. MehmetYP dedi: Para vermeye değmez. Başka yollarla oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Oyunda Denuvo var.