Assassin's Creed Mirage alınır mı?

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, AC serilerini çok defa oynadım fakat Mirage çıktığından beridir incelemelerine bile bakmadım ama eleştirildiğini biliyorum. Eski AC oynanışını daha çok seven biriyim, bir şans vermek istiyorum açıkçası. 11 dolara değer mi yoksa direkt uzak mı durulmalı? Bir de yanlış hatırlamıyorsam DLC olarak çıkacakken ana oyun olmuştu, bir hikâyenin devamını anlatmıyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski oyunlardan aldığım zevki Mirage ile tekrar aldım. RPG tarzını sevemedim nedense bana göre değil level kasıp ilerlemek. Yine Mirage'da da var level kasmak ama Origins Odyssey ve Valhalla kadar kapsamlı değil. Bir oyunun devamı değil. Kısaca alınıp oynanır.

Bu arada oyun Ubistore'da daha uygun fiyatı.

Eski oyunlardan aldığım zevki Mirage ile tekrar aldım. RPG tarzını sevemedim nedense bana göre değil level kasıp ilerlemek. Yine Mirage'da da var level kasmak ama Origins Odyssey ve Valhalla kadar kapsamlı değil. Bir oyunun devamı değil. Kısaca alınıp oynanır.

Bu arada oyun Ubistore'da daha uygun fiyatı.

RPG tarzına bende pek alışamadım maalesef teşekkür ederim yorumunuz için.

Ben alıp bitirmiştim gayet güzel oyundu. Çoğu insanın abartmasının aksine ben çok beğenmiştim.

Ben de çok beğenmiştim. Beni Altair'e geri getirmişti sanki. 1. oyundaki atmosferin günümüz grafik teknolojileri ile yeniden yapımını andırıyor. Eskiyi özleyenler için bence çok güzel Mirage.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı