Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 13 Mayıs 2024 #11 Bir oyun da 2 saat tutorial (abartısız) varsa o oyun oynamaya değecek düzeyde bir oyun değildir istediğiniz kadar övüp yuceltin. Gerçek bu... Para sizin paranız tabii.
Bir oyun da 2 saat tutorial (abartısız) varsa o oyun oynamaya değecek düzeyde bir oyun değildir istediğiniz kadar övüp yuceltin. Gerçek bu... Para sizin paranız tabii.
J jeaxwd Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 32 13 Mayıs 2024 #12 alasakarama dedi: Hayır, AC Mirage dünyanın en iyi oyunu ve Ghost of Thushima da "çöp" bir oyun. Genişletmek için tıkla... ghost of thushima biraz pahalıymıs (1.932tl)
alasakarama dedi: Hayır, AC Mirage dünyanın en iyi oyunu ve Ghost of Thushima da "çöp" bir oyun. Genişletmek için tıkla... ghost of thushima biraz pahalıymıs (1.932tl)
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.187 Çözümler 31 13 Mayıs 2024 #13 @Zatoichi İroni yapmıştım ama neyse.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 13 Mayıs 2024 #14 jeaxwd dedi: ghost of thushima biraz pahalıymıs (1.932tl) Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle çıktığı gibi kırılacak. Bir de aynı tür oyun olduğu için yazdım onu. :d
jeaxwd dedi: ghost of thushima biraz pahalıymıs (1.932tl) Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle çıktığı gibi kırılacak. Bir de aynı tür oyun olduğu için yazdım onu. :d
J jeaxwd Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 32 13 Mayıs 2024 #15 alasakarama dedi: Hayır, AC Mirage dünyanın en iyi oyunu ve ghost of thushima da "çöp" bir oyun. Genişletmek için tıkla... Dunyanın en iyi oyunu degıl be hocam mesela RDR2.
alasakarama dedi: Hayır, AC Mirage dünyanın en iyi oyunu ve ghost of thushima da "çöp" bir oyun. Genişletmek için tıkla... Dunyanın en iyi oyunu degıl be hocam mesela RDR2.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 13 Mayıs 2024 #16 alasakarama dedi: @Zatoichi İroni yapmıştım ama neyse. Genişletmek için tıkla... Sadece senden ötürü yazmadım birisi dislike attı da ondan ötürü de yazdım.
alasakarama dedi: @Zatoichi İroni yapmıştım ama neyse. Genişletmek için tıkla... Sadece senden ötürü yazmadım birisi dislike attı da ondan ötürü de yazdım.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.187 Çözümler 31 13 Mayıs 2024 #17 jeaxwd dedi: Dunyanın en iyi oyunu degıl be hocam mesela RDR2. Genişletmek için tıkla... O da çöp bir oyun, bütün oyunlar çöp. Tek güzel oyun Roblox. Bir de tabii ki başyapıt AC Mirage. Daha önce hiç yapılmamış bir oyun. Benzeri yok.
jeaxwd dedi: Dunyanın en iyi oyunu degıl be hocam mesela RDR2. Genişletmek için tıkla... O da çöp bir oyun, bütün oyunlar çöp. Tek güzel oyun Roblox. Bir de tabii ki başyapıt AC Mirage. Daha önce hiç yapılmamış bir oyun. Benzeri yok.
popbob Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #18 alasakarama dedi: O da çöp bir oyun, bütün oyunlar çöp. Tek güzel oyun Roblox. Genişletmek için tıkla... Life is Roblox (!)
alasakarama dedi: O da çöp bir oyun, bütün oyunlar çöp. Tek güzel oyun Roblox. Genişletmek için tıkla... Life is Roblox (!)