Bu oyuna binlerce lira vermekten ziyade Ubisoft+ aracılığı ile deneyebilirsiniz. Ubisoft oyunlarına o kadar para bayılmaya gerek yok. Oyun hakkında hiçbir beklentim de yok da denemek adına Ubisoft+ üyeliği satın alabilirim.
Ön yüklemeye açılması iyi olurdu aslında.
Ubisoft+'ın ne olduğunu ve nasıl alınacağını bilmeyen insanlar için şu konuda anlatmıştım:
Ubisoft Connect: Assassin's Creed Mirage için Ubisoft+ aldım
Bilmeyenler için önce Ubisoft+'ı anlatayım anlatayım: Ubisoft+ aynı Game Pass gibi size oyun sunan bir aylık abonelik hizmetidir. Aylık 180TL'ye tüm Ubisoft oyunlarına DLC'leri dahil ilk günden ulaşabilirsiniz. Biliyorsunuz AC Mirage 5 Ekim'de çıkıyor ve Standart için 850, Deluxe için 1000TL...www.technopat.net
Oyunun çıkmasına saatler kala oyun Ubisoft+ kütüphanesine eklendi. Eğer üyeliğiniz varsa oyunu kendi kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyun henüz ön yüklemeye vs. açılmadı. Gece 2'de oynanabilir olacak.
Gece 2'ye giriyor.Alttaki twitte "Türkiye, haritadaki Kiev'le aynı zaman diliminde ve 02.00'da açılacak. PC saatleri, Ubisoft Connect için geçerli. Epic'te 13.00'da oynanabilir olacak." yazıyor. Ubisoft+ hangisine giriyor.
Kullandıkları animasyonlardan sunum kalitesine kadar Valhalla ile hemen hemen aynı, en azından Valhalla'nın finisher animasyonları tatmin ediciydi, Mirage'da ise sadece bir ana silahımız var. Finisher animasyonları 15 saatlik bir oyun için yetersiz.Ubisoft+'ın ne olduğunu ve nasıl alınacağını bilmeyen insanlar için şu konuda anlatmıştım:
Ubisoft Connect: Assassin's Creed Mirage için Ubisoft+ aldım
Bilmeyenler için önce Ubisoft+'ı anlatayım anlatayım: Ubisoft+ aynı Game Pass gibi size oyun sunan bir aylık abonelik hizmetidir. Aylık 180TL'ye tüm Ubisoft oyunlarına DLC'leri dahil ilk günden ulaşabilirsiniz. Biliyorsunuz AC Mirage 5 Ekim'de çıkıyor ve Standart için 850, Deluxe için 1000TL...www.technopat.net
Oyunun çıkmasına saatler kala oyun Ubisoft+ kütüphanesine eklendi. Eğer üyeliğiniz varsa oyunu kendi kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyun henüz ön yüklemeye vs. açılmadı. Gece 2'de oynanabilir olacak.