Assassin's Creed Mirage Steam'e gelir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel i5 12400f
MBO: B760-M Gigabyte Gaming ddr4
GPU: RTX 4060 Asus Dual White OC
RAM: 32GB 3200 MHz ddr4
SSD: 1TB Nvme M.2
PSU: 750w DeepCool PF750
COOLER: AG400 Led DeepCool
CASE: DK361 White
FAN: White 120mm DeepCool A-RGB
CABLE: ASIAN HORSE
Arkadaşlar Steam'de olmadığı için Epic'den almak istiyorum fakat Steam beklemeye değer mi gelecek mi?
Bir de oyun hakkında bilgisi olan var mı? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yakında gelir. Ubisoft Connect üzerindende alabilirsiniz.

Oyun yakında felan gelmez. En az 1 sene sonra gelir. Oynamak istiyorsanız Ubisoft+ üzerinden aylık 180 tlye abone olarak oynayabilirsiniz.

Yakında geleceğini sanmam ama gelir illa.

Oyun yakında falan gelmez. En az 1 sene sonra gelir. Oynamak istiyorsanız Ubisoft+ üzerinden aylık 180 TL'ye abone olarak oynayabilirsiniz.

Ubisoft+ Türkiye'de PC tarafında yok. Sadece konsol tarafında olması gerekiyor.

Ubisoft+ Türkiye'de PC tarafında yok. Sadece konsol tarafında olması gerekiyor.
Şu Ubisoft+ hakkındaki bilgi dezenformasyonundan artık gerçekten yoruldum. Xbox hesabınızı Ubisoft hesabınızla bağlayınca PC'de de kullanıma açık oluyor. Bu kadar basit...

Şu Ubisoft+ hakkındaki bilgi dezenformasyonundan artık gerçekten yoruldum. Xbox hesabınızı Ubisoft hesabınızla bağlayınca PC'de de kullanıma açık oluyor. Bu kadar basit...
Nasıl yani ayrıca bunu yapmaya gerek var mı? VPN ile de yapılamaz mı?

Gamepass alsam içinde varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…