MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 11 Haziran 2024 #1 Selamlar kıymetli dostlar, Epic Games üzerinden indirimli AC: Mirage almayı düşünüyorum. Oyunun Türkçe yaması mevcut mudur? Türkçe olması benim için çok önemli. Mutlaka var mıdır?
Selamlar kıymetli dostlar, Epic Games üzerinden indirimli AC: Mirage almayı düşünüyorum. Oyunun Türkçe yaması mevcut mudur? Türkçe olması benim için çok önemli. Mutlaka var mıdır?
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.341 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #2 Assassin's Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] | DonanımHaber Forum Denediniz mi? Ben epic üzerinden aldığımda yapmıştım. Artı 0 Eksi
Assassin's Creed® Mirage (1.0.6) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] | DonanımHaber Forum Denediniz mi? Ben epic üzerinden aldığımda yapmıştım.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.434 Çözümler 19 11 Haziran 2024 #3 Var evet. Makine çeviri şeklinde aratarak bulabilirsin. Ya da Anonymous'un ücretli çevirisini satın alabilirsin. Ama makine çeviride gayet yeterli. Artı 0 Eksi
Var evet. Makine çeviri şeklinde aratarak bulabilirsin. Ya da Anonymous'un ücretli çevirisini satın alabilirsin. Ama makine çeviride gayet yeterli.