Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 863 Çözümler 18 5 Ekim 2025 #1 Assassin's Creed Mirage Valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:35
Assassin's Creed Mirage Valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.900 Çözümler 11 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 DLC getireceklerdi, beklemedeyiz.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 863 Çözümler 18 6 Ekim 2025 #4 The Real Ferid dedi: DLC getireceklerdi, beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Konuda DLC'nin fragmanını paylaştım, hocam.
The Real Ferid dedi: DLC getireceklerdi, beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Konuda DLC'nin fragmanını paylaştım, hocam.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Ekim 2025 #4 Daha fazla tekrara saran yan görev, yaşasın!
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 863 Çözümler 18 6 Ekim 2025 #5 333365 dedi: Daha fazla tekrara saran yan görev, yaşasın! Genişletmek için tıkla... Suudi Arabistan'dan epey bir para aldılar. Ubisoft, parayı seven bir firma olduğundan iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
333365 dedi: Daha fazla tekrara saran yan görev, yaşasın! Genişletmek için tıkla... Suudi Arabistan'dan epey bir para aldılar. Ubisoft, parayı seven bir firma olduğundan iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
erdiaydogan Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #6 Nurullahkzlkya dedi: Assassin's Creed Mirage Valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur.
Nurullahkzlkya dedi: Assassin's Creed Mirage Valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 863 Çözümler 18 6 Ekim 2025 #7 erdiaydogan dedi: Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur. Genişletmek için tıkla... Evet, DLC ücretsiz olacak. Assassin's Creed Odyssey'nin Korfu adası hikayesi gibi, birkaç saat sürecek.
erdiaydogan dedi: Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur. Genişletmek için tıkla... Evet, DLC ücretsiz olacak. Assassin's Creed Odyssey'nin Korfu adası hikayesi gibi, birkaç saat sürecek.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Ekim 2025 #8 @Nurullahkzlkya, firma Ubisoft olunca insan pek güvenemiyor. Kötü iş yapmasını elbet ben de istemem. Sadece güvenemiyoruz.
@Nurullahkzlkya, firma Ubisoft olunca insan pek güvenemiyor. Kötü iş yapmasını elbet ben de istemem. Sadece güvenemiyoruz.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 863 Çözümler 18 6 Ekim 2025 #9 DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 6 Ekim 2025
DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdiaydogan Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #10 Nurullahkzlkya dedi: DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende pek heyecanlanmadım ve yeni bir şey göremedim açıkçası ama denenebilir ben daha kısa sürer diyordum 6 saat bir tık şaşırttı.
Nurullahkzlkya dedi: DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende pek heyecanlanmadım ve yeni bir şey göremedim açıkçası ama denenebilir ben daha kısa sürer diyordum 6 saat bir tık şaşırttı.