Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 857 Çözümler 18 Pazar 19:22 #1 Assassin's Creed Mirage Valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Detaylar, yarın 6 Ekim saat 19.00'da tanıtılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: Pazar 20:11
Assassin's Creed Mirage Valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Detaylar, yarın 6 Ekim saat 19.00'da tanıtılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:21 #2 DLC getireceklerdi, beklemedeyiz.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 857 Çözümler 18 Pazartesi 09:58 #4 The Real Ferid dedi: DLC getireceklerdi, beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Konuda DLC'nin fragmanını paylaştım, hocam.
The Real Ferid dedi: DLC getireceklerdi, beklemedeyiz. Genişletmek için tıkla... Konuda DLC'nin fragmanını paylaştım, hocam.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 10:00 #4 Daha fazla tekrara saran yan görev, yaşasın!
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 857 Çözümler 18 Pazartesi 10:02 #5 Park Müdürü Benson dedi: Daha fazla tekrara saran yan görev, yaşasın! Genişletmek için tıkla... Suudi Arabistan'dan epey bir para aldılar. Ubisoft, parayı seven bir firma olduğundan iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
Park Müdürü Benson dedi: Daha fazla tekrara saran yan görev, yaşasın! Genişletmek için tıkla... Suudi Arabistan'dan epey bir para aldılar. Ubisoft, parayı seven bir firma olduğundan iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
erdiaydogan Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 10:46 #6 Nurullahkzlkya dedi: Assassin's Creed Mirage valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Detaylar, yarın 6 Ekim saat 19.00'da tanıtılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur.
Nurullahkzlkya dedi: Assassin's Creed Mirage valley of Memory fragmanı paylaşıldı. Detaylar, yarın 6 Ekim saat 19.00'da tanıtılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 857 Çözümler 18 Pazartesi 10:56 #7 erdiaydogan dedi: Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur. Genişletmek için tıkla... Evet, DLC ücretsiz olacak. Assassin's Creed Odyssey'nin Korfu adası hikayesi gibi, birkaç saat sürecek.
erdiaydogan dedi: Hocam ücretsiz olacak deme bu DLC inşallah bir 4-5 saatlik DLC olur. Genişletmek için tıkla... Evet, DLC ücretsiz olacak. Assassin's Creed Odyssey'nin Korfu adası hikayesi gibi, birkaç saat sürecek.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:14 #8 @Nurullahkzlkya, firma Ubisoft olunca insan pek güvenemiyor. Kötü iş yapmasını elbet ben de istemem. Sadece güvenemiyoruz.
@Nurullahkzlkya, firma Ubisoft olunca insan pek güvenemiyor. Kötü iş yapmasını elbet ben de istemem. Sadece güvenemiyoruz.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 857 Çözümler 18 Pazartesi 19:42 #9 DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: Pazartesi 20:01
DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdiaydogan Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:00 #10 Nurullahkzlkya dedi: DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende pek heyecanlanmadım ve yeni bir şey göremedim açıkçası ama denenebilir ben daha kısa sürer diyordum 6 saat bir tık şaşırttı.
Nurullahkzlkya dedi: DLC 6 saat sürecek. Basim'in babasına odaklanacak. Gösterilen sunumda ben yeni bir şey göremedim. DLC 18 Kasım'da çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende pek heyecanlanmadım ve yeni bir şey göremedim açıkçası ama denenebilir ben daha kısa sürer diyordum 6 saat bir tık şaşırttı.