Xbox Assassin’s Creed Mirage ve Assassin's Creed Valhalla Paketi 325TL!

Mephistopheles

Hectopat
Makaleler
9
Yer
Aokigahara
Fiyat olması gereken diyelim.

@Hiroo, Assasin's Creed serisine kötü denmesinin sebebi de adamakıllı hikaye akışının olmaması. Yoksa kötü oyun değil. Sürekli tekrara sardığı için sıkıyor ki Assasin's Creed serisini de bilmeyen yok. Bu oyun serisini de satın alanlar, bunu bilerek satın alıyor. Çok da sorun olduğunu sanmıyorum.

Xbox için diye düzeltirsek

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251208_101140_Chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 64
En iyi oyunu Odyssey bayağı zevk alarak oynadım DLC falan fakat bunlar vasat. Fiyat iyi ama 70-80 saat rahat götürür.

Tarihin en kötü oyunu ve şimdiki zamanın en kötü oyunu birleşmiş.
Çok abartmışsınız hocam. Yani hiç mi kötü oyun oynamadınız veya görmediniz? Bunlar olsa olsa vasat olur yani ortalama. Buna bile en kötü derseniz o zaman Gollum, Call of Juarez Cartel, TWD Destinies vesaire ne oluyor? Veya bir Batman: Dark Tomorrow deneyin isterseniz, bunlara şaheser dersiniz o zaman.

Bu arada Valhalla bayıyor insanı gerçekten, tam ortalama bir oyun ama Mirage kısa ve özdü. Açıkçası beni baymadı, keyif aldım. Atmosferi, karakterleri de bana iyi geldi, 1'i anımsattı bana ki amaçları da oydu zaten diye hatırlıyorum.

En kötü denecek seviyede değil bu ikiside yani.

En kötü denmez zaten orada abarttım doğrudur ancak bu oyunların çıkış fiyatları göz önüne alındığında her türlü aşağılamayı hak ediyorlar. 300tl fiyat gayet güzel onu da söyleyeyim.

Tarihin en kötü oyunu ve şimdiki zamanın en kötü oyunu birleşmiş.

Bu oyunların kötü olduğunu ben kabul ediyorum ve neden sevilmediklerini de tamamen anlıyorum. Ancak mazoşist bir Ubisoft bağımlısı olarak ben bu oyunları keyif alarak oynadım. Lütfen taşlamayın, zevkler tartışılmaz.
Ubisoft'un sürekli tekrara düşen kötü açık dünya oyunlarını seviyorum ben arkadaş nedenini anlamadım. Saçma bir keyif veriyor stresimi alıyor.
Ben bu oyunlara para vermem ama keyif almama rağmen, satın almaya değecek oyunlar değil. Ubisoft+ ile oynanıp geçilecek oyunlar. Boş 1 aylık dönemde ikisi de biter bir daha da dönüp yüzüne bakılmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…