İnceleme Assassin's Creed Mirage

Unity'den sonra Syndicate'ı nasıl çıkardılar ben ona hayret ediyorum. Adamlar Syndicate da Unity'i olabilecek en iyi hale getirip enfes bir şey yaptılar.
Evet Syndicate enfes bir oyun ama haritayı açmak için yapılan görevler tekrara biniyor ve bir süre sonra sıkıyor. Yalnız o binalara atabildiğimiz kanca yok muu, çok zevkli oluyor onunla oynamak.

Sırf verdiğim paranın hatırına dayanıp 4 5 saat oynadım dayanamadım kapattım. Ben ilk defa bir AC oyunundan sıkılıp çıktım ve oynamayı istemedim keşke 2 saati geçmeden iade etseydim. Şimdiye kadar oynadığım en çöp AC oyunu budur üstüne daha çöpünü oynamadım.

Liberation oynayın fikriniz belki değişir

Oyunu yeni bitirdim ve tek kelimeyle harika. O atmosfer sizi sürekli peşinden sürüklüyor. Oynarken hiç sıkılmadım hatta sonlara doğru daha yavaş oynayıp oynun bitmesini geciktirdim diyebilirim.

Hem hikaye hem yan görevler 16 saat cidden çok kısa. Nerede o aynı yan görevleri 50 saat yapmak?

Hikaye+yan görevler 16 saat değil oyunu bitirmiş biri olarak oyunun 40 saatin altında sürmediğini söyleyebilirim.

Hikaye+yan görevler 16 saat değil oyunu bitirmiş biri olarak oyunun 40 saatin altında sürmediğini söyleyebilirim.

Tam 23 saatte bitirdim ama toplanabilirlerin yerini internetten baktım.

Herkesin deneyimi kendine özgü hocam. Benim ve 1200+ kişinin de ortalama 15-22 saatte oyunu bitirdiği ahanda şurada kayıtlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…