Assassin's Creed Nexus VR incelemesi

Makaleler
4
Meta Quest 2'de oynandı. Yaklaşık 1 saat oynadım. Bu kadar az oynamamın sebebi oyunun cidden rezalet oluşu. Bir Assassin's Creed VR oyunu yapıyorsun ama ne assasin olduğunu hissedebiliyorsun ne adamı öldürme hissi var ne gizlilik var çünkü yapay zeka çok kötü... Düşmanları öldürme hissi bildiğin yok bıçak sokunca garip garip yerlere gidiyor bıcak mesela boynuna bıcak sokuyorsun bıcak boynuna değmiyor bile havada asılı kalıyor ama adam ölüyor. Öldükten sonra bıçağı bir daha sokup bir şey yapamıyorsun bildiğin saydam bir maddenin icinden geciyormuş gibi oluyor. Bunu yapınca ne kan var ne bıçak sesi bildiğin hiçbir şey olmuyor. Artık şu sansür kültüründen sıkılmaya başladım cidden... Oyunda şiddeti 0 yapmak için elinden geleni yapmışlar. Bulmacalar çok basit... O kadar basit bulmacaları çözemezsin diye bir de y tuşuna basınca bulmacanın nasıl çözüleceğini gösteriyor. Bıçağı geçtim kılıçla kombat aşırı kötü. Kılıçla adamın vuruşunu dodgeluyorsun ama sanki havayı dodgeluyormuş gibi hissediyorsun... Kılıcı adamın midesine sokuyorsun hiçbir zevk almıyorsun. Çünkü yine ne kan var ne öldürme hissi var... Ubisoft PC'de batırmıştı VR'da da batırmış.

Dosya Ekleri

• 1702573138770.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 45
Klasik ubisoft hocam...

Ben şahsen Ubisoft ve EA'dan ümidimi kestim

Son düzenleme:
Ben de yavaş yavaş kesiyorum hocam Küçük oyun şirketleri daha kaliteli oyun yapıyor VRda PCde de yakalamaya başlıyorlar.
Adamlar oyunlarının üstüne hiçbir şey koymayıp çıkarırlarsa tabi geçerler hocam. Far cry'ıymış assasin'siymiş herbiri nerdeyse tıpatıp aynı. Avatar çıktı far cry'ın yandan yemiş hali. Bence oyuncular olarak tepki göstermek lazım ya. Keza call of duty...

Bu oyunun olmayacağı belliydi, Assassin's Creed Red bekliyorum sadece. O da iyi olmazsa bu seri biter tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…