Assassin's Creed Odyssey alınmalı mı?

Enes Bomba

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1050
Anakart
MSI H110M PRO-VD (MS-7996)
İşlemci
Intel(R) Pentium(R) CPU G4560 @ 3.50GHz 3.50 GHz
Arkadaşlar merhaba şu anda orgins oynuyorum sizce hikaye açısından Odyssey alınır mı? Yoksa Valhalla'ya mı atlamalıyım direkt?

Hocam hikaye açısı dışında konuşayım kesinlikle alınması gereken bir oyun.

AC Odyssey nasıl hiç bilmiyorum ama fiyatı pahalı geldi. Şuan AC Valhalla %75 indirimde. Büyük bir açık dünyası var, gereksiz uzun bir oyun bana göre. 100 saat üstü sürer tamamen bitirmeniz. Ama her gün 1-2 saat takılıp çıkmak için güzel oyun. Tek oturuşta uzun saatler oynarsanız sıkılırsınız muhtemelen. Fiyat konusunda AC Valhalla çok daha iyi ama karar yine size kalmış. Dediğim gibi AC Odyssey hakkında pek bilgim yok.

Hocam hikaye açısı dışında konuşayım kesinlikle alınması gereken bir oyun.
Hikayesi nasıl hocam?

Üç oyun içinden bence en iyisi Odyssey. Hikaye anlatımı açısından AC oyunları çok güçlü değil genel olarak. Odyssey atmosfer ve oynanış olarak iyi, ana hikayenin ötesinde küçük küçük birçok iyi hikaye barındırıyor. Origins oynanış açısından en sıkıcı olanı bana kalırsa, onu bile sıkılmadan oynuyorsan Odyssey çok daha iyi gelir diye düşünüyorum.

Bende üç oyunda var ama bir kere açıp oynamadım sakın alma.

Arkadaşım bana şiddetle tavsiye ediyordu. Bence alınır vardır bir bildiği.

Bende var, oynama süresi kısa değil ve sürükleyici bir oyun. İlk başta biraz zorlanırsınız ama sonradan alışıyorsunuz mekaniklerine.

33 saatlik Mirage deneyiminden sonra orgins sıkıyor çünkü hem uzun bir oyun mekanikler çok benzer Orgins'in hikayesi gereksiz uzun yan görevleri de tekrara biniyor bit artık diye oynadığım bir oyun ama Odyssey tema açısından falan da sıkılmayacağım bir oyuna benziyor Valhalla'yı biraz izlemiştim beni sıkmayan bir oyundu oynanışı konusunda bilemiyorum tabii.

Doğru bakacağım.

Yan görevlerde enteresan güzel küçük hikayeler var ama 100 saatlik oynanış içinde tekrarlar olmazsa olmaz. Bir yerden sonra sıkıyor elbette. Ben aralık vererek bitirmiştim zamanında.

Hocam hikayesi çok güzel. Bir general tarafından ailesi katledilmiş bir çocuğun hikayesi anlatılıyor ve o çocuk büyüyünce farklı maceralara katılmak zorunda kalıyor ana hikaye de bizim ailemizi öldüren adamı bulmaya çalışıyoruz sonrasında olaylar olaylar hikayenin gidişatı bizim seçimlerimizle ilerliyor lakin hikaye bir yerden sonra kesiliyor o yüzden ilgili DLC alınması şart DLC hakkında bilgi vermeyeyim spoiler olmasın ana hikaye devamı DLC'de mevcut. Elimden geldiği kadar spoilersiz anlattım çok önceden oynamıştım hala arada girer oynar hikayede ki soyumuzdan önemli bir adamın mızrağı ile baskınlara katılırım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…