Assassin's Creed Odyssey cadılar bayramında indirime girer mi?

Eresbos

Picopat
Daha fazla  
2 Tane Epic kuponum var, birinde Control diğeriyle Assassin's Creed Odyssey almak istiyorum. Bu iki oyun indirime girer mi geçen sene sadece Control indirime girmiş belki RDR 2 alırım girmezse ama girer mi?

2 Tane Epic kuponum var, birinde Control diğeriyle Assassin's Creed Odyssey almak istiyorum. Bu iki oyun indirime girer mi geçen sene sadece Control indirime girmiş belki RDR 2 alırım girmezse ama girer mi?

Hallowen indirimlerinde genellikle korku bazlı oyunlar indirime girdiği için Control yine girer ama AC serisini bilmiyorum. Ben olsaydım AC odysses i Steam'den alıp kodu başka bir oyunda kullanırdım.

Steam'de geçen bayağı indirime girmişti. Oradan da yararlanabilirdiniz.

81 liraya falan düşer muhtemelen Odyssey. Kuponla 21 liraya alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ben de bekliyorum o indirimleri Umarım alabilirim 20TL'ye.

Son düzenleyen: Moderatör:
81 liraya falan düşer muhtemelen Odyssey. Kuponla 21 liraya alırsınız.

Ac odyssey. Epic Games'deki güncel fiyatı: 269 TL dediğiniz fiyata alabilmesi için %70 oranda indirime girmesi lazım. Tahminimce de girmez

Öneririm Origins ve Odyssey'i toplam 40 TL'ye aldım. Çok karlı bir alışveriş oldu .

Origins'a ilgim yok açıkçası. Odyssey,Origins'ın daha iyi versiyonu gibi geliyor o yeterli olacaktır. Ama cidden güzel indirim yapıyorlar Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…