2 Tane Epic kuponum var, birinde Control diğeriyle Assassin's Creed Odyssey almak istiyorum. Bu iki oyun indirime girer mi geçen sene sadece Control indirime girmiş belki RDR 2 alırım girmezse ama girer mi?
2 Tane Epic kuponum var, birinde Control diğeriyle Assassin's Creed Odyssey almak istiyorum. Bu iki oyun indirime girer mi geçen sene sadece Control indirime girmiş belki RDR 2 alırım girmezse ama girer mi?
Hallowen indirimlerinde genellikle korku bazlı oyunlar indirime girdiği için Control yine girer ama AC serisini bilmiyorum. Ben olsaydım AC odysses i Steam'den alıp kodu başka bir oyunda kullanırdım.
Choose your fate in Assassin's Creed® Odyssey. From outcast to living legend, embark on an odyssey to uncover the secrets of your past and change the fate of Ancient Greece.
ASSASSIN’S CREED® ORIGINS IS A NEW BEGINNING *The Discovery Tour by Assassin’s Creed®: Ancient Egypt is available now as a free update!* Ancient Egypt, a land of majesty and intrigue, is disappearing in a ruthless fight for power.
Origins'a ilgim yok açıkçası. Odyssey,Origins'ın daha iyi versiyonu gibi geliyor o yeterli olacaktır. Ama cidden güzel indirim yapıyorlar Allah razı olsun.