Ayaz Atlas Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 32 19 Kasım 2020 #1 Assassin's Creed Odyssey alacağım ama Gold mu standart mı bilmiyorum. Gold'da Assassin's Creed 3 Remastered var diyorlar var mı? Alınır mı? Bu Arada Deluxe Edition Yazmışım Yanlışlıkla Son düzenleme: 19 Kasım 2020
Assassin's Creed Odyssey alacağım ama Gold mu standart mı bilmiyorum. Gold'da Assassin's Creed 3 Remastered var diyorlar var mı? Alınır mı? Bu Arada Deluxe Edition Yazmışım Yanlışlıkla
O.K Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 515 Çözümler 2 19 Kasım 2020 #2 Ben Gold aldım arkadaşım standart. İndirim bekleyip Sezon Pass almıştı.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 19 Kasım 2020 #3 Hocam ekstra DLC falan içinse ayrı para vermeyin oyun zaten uzun ve tekrarlı. DLC'leri oynamazsınız muhtemelen.
Hocam ekstra DLC falan içinse ayrı para vermeyin oyun zaten uzun ve tekrarlı. DLC'leri oynamazsınız muhtemelen.
Ayaz Atlas Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 32 19 Kasım 2020 #4 O.K dedi: Ben Gold aldım arkadaşım standart. İndirim bekleyip Sezon Pass almıştı. Genişletmek için tıkla... Season Pass'de Assassin's Creed III Remastered Bedava Diyorlar Doğru mu?
O.K dedi: Ben Gold aldım arkadaşım standart. İndirim bekleyip Sezon Pass almıştı. Genişletmek için tıkla... Season Pass'de Assassin's Creed III Remastered Bedava Diyorlar Doğru mu?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Kasım 2020 #5 Ayaz Atlas dedi: Season Pass'de Assassin's Creed III Remastered Bedava Diyorlar Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet içerisinde ama bedava demek doğru olur mu bilmiyorum
Ayaz Atlas dedi: Season Pass'de Assassin's Creed III Remastered Bedava Diyorlar Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet içerisinde ama bedava demek doğru olur mu bilmiyorum
Ayaz Atlas Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 32 19 Kasım 2020 #6 Hoaxer dedi: Evet içerisinde ama bedava demek doğru olur mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben oyunun yapımcılarından duydum bedava diyorlardı Hoaxer dedi: Evet içerisinde ama bedava demek doğru olur mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben Goldunu Alıcam Gold'da bedava season passde felan ac 3 remastered bedava diyorlardı yapımcıları
Hoaxer dedi: Evet içerisinde ama bedava demek doğru olur mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben oyunun yapımcılarından duydum bedava diyorlardı Hoaxer dedi: Evet içerisinde ama bedava demek doğru olur mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben Goldunu Alıcam Gold'da bedava season passde felan ac 3 remastered bedava diyorlardı yapımcıları
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Kasım 2020 #7 Ayaz Atlas dedi: Nasıl yani? Ben oyunun yapımcılarından duydum bedava diyorlardı Genişletmek için tıkla... Demek istediğim o değildi. Season Pass'te olduğu doğru ama sonuçta para veriyorsunuz buna.
Ayaz Atlas dedi: Nasıl yani? Ben oyunun yapımcılarından duydum bedava diyorlardı Genişletmek için tıkla... Demek istediğim o değildi. Season Pass'te olduğu doğru ama sonuçta para veriyorsunuz buna.
Ayaz Atlas Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 32 19 Kasım 2020 #8 Hoaxer dedi: Demek istediğim o değildi. Season Pass'te olduğu doğru ama sonuçta para veriyorsunuz buna. Genişletmek için tıkla... Anladım Ben Season Passi Alınca Bana Bedava Gelicek Kesin Değil mi?
Hoaxer dedi: Demek istediğim o değildi. Season Pass'te olduğu doğru ama sonuçta para veriyorsunuz buna. Genişletmek için tıkla... Anladım Ben Season Passi Alınca Bana Bedava Gelicek Kesin Değil mi?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Kasım 2020 #9 Ayaz Atlas dedi: Anladım Ben Season Passi Alınca Bana Bedava Gelicek Kesin Değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet içerisinde.
Ayaz Atlas dedi: Anladım Ben Season Passi Alınca Bana Bedava Gelicek Kesin Değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet içerisinde.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.028 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 19 Kasım 2020 #10 @Ayaz Atlas evet, fakat bence Epic Games indirimlerini bekle.