Assassin's Creed Odyssey DLC sorunu

TunaFG

Centipat
Fate of atlantis adlı DLC'yi satın aldım(Epic Games).Açmak istedim ama oyunlarımda göremedim. Oyunun içindedir diye girdim. Bir şey yok. Nereden indiriyoruz bu DLC'yi?

Oyunda yüklü olan DLC'ler hikayede belirli bir derecede ilerleme kaydedince main questler arasında kendiliğinden beliriyor, zaten bu eklenti paketlerini oynayabilmek için de oyunda baya bir süre geçirmek gerekiyor, yanlış hatırlamıyorsam en düşüğü 34 levelden başlıyordu.

Uplay üzerinden indirmeyi deneyin DLC diye ayrı bir kısım var orada görürsünüz. Tüm mevcut olan DLC'ler orada gözükücektir.

Uplay'de satın almadım gözüküyor. Kendi hesabım olduğundan eminim. Oyunu Epic Games'den aldım.
Oyunda yüklü olan DLC'ler hikayede belirli bir derecede ilerleme kaydedince main Quest'ler arasında kendiliğinden beliriyor, zaten bu eklenti paketlerini oynayabilmek için de oyunda bayağı bir süre geçirmek gerekiyor, yanlış hatırlamıyorsam en düşüğü 34 Level'den başlıyordu.

53 Level'im 75 saat oynama sürem var, oyunuda bitirdim. Gene bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı