Assassin's Creed Odyssey FPS düşmesi

Kuyumu

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim. Sistemim RTX 2060 6 GB OC, Ryzen 5 3500X 16 GB RAM ASUS TUF B450M PRO. Sadece AC Odyssey oynarken FPS düşmesi yiyorum. İşlemcide bir sorun vardı teknik servise gönderdin sıfırı ile değişti 1.5 ay gibi bir süre bekledim. İşlemci bozulmadan önce oyunu cracklı oynuyordum işlemci aldıktan sonra orijinalini almak istedim. Fakat dediğim gibi FPS düşmesi yiyorum. Bu oyunda çok hata olduğunu duydum bu da bu hatalardan birimidir? Bu sorun için tekrar teknik servise gitmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

DDU ile sürücünü kaldırıp en güncel sürücüyü kurmayı dene.

Herkese iyi günler dilerim. Sistemim RTX 2060 6 GB OC, Ryzen 5 3500X 16 GB RAM ASUS TUF B450M PRO. Sadece AC Odyssey oynarken FPS düşmesi yiyorum. İşlemcide bir sorun vardı teknik servise gönderdin sıfırı ile değişti 1.5 ay gibi bir süre bekledim. İşlemci bozulmadan önce oyunu cracklı oynuyordum işlemci aldıktan sonra orijinalini almak istedim. Fakat dediğim gibi FPS düşmesi yiyorum. Bu oyunda çok hata olduğunu duydum bu da bu hatalardan birimidir? Bu sorun için tekrar teknik servise gitmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de ayarları en yükseğe alınca anlık FPS düşüşleri yaşıyorum oyun ile ilgili sanırım.

DDU ile sürücünü kaldırıp en güncel sürücüyü kurmayı dene.

@Tek7HackDedi sürücü ile ne alakası olabilir ki tek oyunda yapıyor sadece. Anlatabilir misiniz?
Ben de ayarları en yükseğe alınca anlık FPS düşüşleri yaşıyorum oyun ile ilgili sanırım.
@XSamet06 nvidianin kendi verdiği ayarlar ile oynuyorum ona rağmen oluyor bu sorun.

@Kuyumu işe yaramıştı. O yüzden paylaştım. Şunu deneyebilirsin;

AC: Odyssey'i dosya konumunda aç.

ACOdyssey.exe'ye sağ tık yap. Ardından “uyumluluk” bölümüne gir.

“Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak” seçeneğini bul ve kontrol et. Bir kez yaptıktan Sonra “uygula” ya tıkla.

“Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak” seçeneğini bul ve kontrol et. Bir kez yaptıktan Sonra “uygula” ya tıkla.
@Tek7HackDedi Anladım teşekkür ederim eve geçince deneyeceğim. Bu arada oyunu 2K da oynuyorum bir sorun teşkil etmez degil mi?

2K çözünürlükte grafik ayarlarınız nedir ? Bir de işlemci kullanımınıza baktınız mı ?

Kontrol et derken ? Tiki kaldıralım mı yoksa işaretli mi kalsın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı