470697

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Geçenlerde amazon prime'ın ücretsiz dağıttığı Assasin's Creed: Origins oyununu alıp oynadım ve oldukça beğendim. Ardından bu seriye devam etmem gerektiğini düşündüm. Şimdi Steam'de Assasin's Creed Odyssey indirimde, onu almayı planlıyorum. Lakin gold edition mı almalıyım yoksa temel paket mi emin olamadım. Zira Gold editionda DLC'lerin yanı sıra AC III Remastered ve Liberation Remaster var. 45₺ fark verip bu oyunlara da sahip olmalı mıyım? Ne tavsiye edersiniz.

Buradaki asıl mevzu şu; ben oyunlara para vermeyi sevmiyorum o yüzden harcamayı minimumda tutmaya çalışıyorum ve oynamayacağım oyun almıyorum. Origins oyununda hoşuma giden hikayesi değildi oynanışıydı, dolayısıyla hikaye beni ilgilendirmiyor. Remastered'ın oynanış videolarını izledim biraz eski ama çok da kötü değil gibi. Eski olması beni korkutuyor, oyunu tecrübe etmiş birisi oyunu biraz anlatabilirse ve yeni nesil AC'lerle seriye başlayan birisinin eski AC'lerden zevk alıp alamayacağını yorumlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
DLC'leri güzel, yanına 2 AC oyunu daha geliyor daha ne olsun kesinlikle Gold paketi öneririm.

AC3R ve Liberation fena oyunlar değil, üstelik AC3R Steam mağazasından kaldırıldı ileride oynamak istersen alamazsın.

Liberation’u oynamanıza gerek yok. Ama ac 3 remastered’ı oynayın hocam ortalamanın üstü bir oyundur kendisi. DLC’ler de oyunun hikayesini tamamlayan DLC’ler. Hemen hemen her anlamda origins’den daha üstün bir oyun zaten. Hikayesini de kısmen biraz daha önemseyeceğinizi düşünüyorum.

Anlaşıldı, gold edition alıyorum o zaman, Teşekkürler yorumlarınız için.

Paketin fiyat farkına değer gibi duruyor. Ubisoft üzerinden mi alınca bu paketi verdi?
Hayır, Steam'de uzun bir süredir indirimde, lakin fiyat 45₺ değil fark 45₺. Odyssey'in kendisi indirimde 67₺, 2 DLC ve AC III Remastered'ın dahil olduğu Gold Edition 112₺. Yarın indirimin son günü olması lazım.

Origins'i sevdiysen Odyssey'i daha çok seversin. Full paket neyse bence onu al. Odyssey bence Valhalla'dan da daha iyi. Bütün AC serisini oynadım ve AC 3 çok iyi bir oyun değil. Liberation'a değinmek bile istemiyorum sadece zaman kaybı. Ama yanında gelen DLCler için o fiyata kesin değer. Son 3 oyunun DLCleri en az ana oyunlar kadar eğlenceli ve kısa da değil çünkü.

Origins'i sevdiysen Odyssey'i daha çok seversin. Full paket neyse bence onu al. Odyssey bence Valhalla'dan da daha iyi. Bütün AC serisini oynadım ve AC 3 çok iyi bir oyun değil. Liberation'a değinmek bile istemiyorum sadece zaman kaybı. Ama yanında gelen DLCler için o fiyata kesin değer. Son 3 oyunun DLCleri en az ana oyunlar kadar eğlenceli ve kısa da değil çünkü.
Anladım, teşekkürler. Gold edition aldım artık, bundan sonrası keyif alarak oynamakta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı