Assassin's Creed Odyssey Gold vs Ultimate Edition

Mehmetm

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, AC serisi indirime girmişken bazı oyunlarını almayı planlıyorum aklımda şu an Gold Edition var fakat aralarında ne farklar var sadece zırh mı ve zırhlar oyunun zorluğunu etkiliyor mu? Siz olsanız hangisini alırdınız?

Ekstra olarak ultimate edition zırhlar ve exp boost tarzı zımbırtılar veriyordu diye hatırlıyorum. Zırhlar mor seviyeydi, oyunda altın seviye ekipman bolca çıkıyor. İlk 10-15 saatini rahatlatabilir.

Ha ayrıca olarak oyuna zaten başlayınca ubisoft+ kısmından 4 tane altın set de hediye olarak alabiliyordun çokta numarası kalmıyor dlc'nin verdiği setlerin onları aldıktan sonra.

Ayrıca bilgisayarda oynuyorsan ve cheat engine falan kullanmayı biliyorsan parayla satılan veya oyunda olan tüm itemları alabiliyorsun kendine.

Aralarında çok fark yoksa sana kalmış ben zamanında gold alıp geçmiştim.

Gold al bence. Ultimate zırh ve Boost veriyor ama çok da gerek yok. Gold da ise ana hikayeyi devam ettiren 2 büyük DLC var. O fiyata değer.

Ekstra olarak Ultimate Edition zırhlar ve exp Boost tarzı zımbırtılar veriyordu diye hatırlıyorum. Zırhlar mor seviyeydi, oyunda altın seviye ekipman bolca çıkıyor. İlk 10-15 saatini rahatlatabilir.

Ha ayrıca olarak oyuna zaten başlayınca Ubisoft+ kısmından 4 tane altın set de hediye olarak alabiliyordun çok da numarası kalmıyor DLC'nin verdiği setlerin onları aldıktan sonra.

Ayrıca bilgisayarda oynuyorsan ve Cheat Engine falan kullanmayı biliyorsan parayla satılan veya oyunda olan tüm itemları alabiliyorsun kendine.

Aralarında çok fark yoksa sana kalmış ben zamanında Gold alıp geçmiştim.

Hocam konunun üzerinden biraz zaman geçti fakat bir soru olacaktı Gold Edition alınca yanında 2 oyun geliyormuş galiba o oyunlar Steam kütüphanesine mi ekleniyor oyun içinden mi giriliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı