Ekstra olarak Ultimate Edition zırhlar ve exp Boost tarzı zımbırtılar veriyordu diye hatırlıyorum. Zırhlar mor seviyeydi, oyunda altın seviye ekipman bolca çıkıyor. İlk 10-15 saatini rahatlatabilir.
Ha ayrıca olarak oyuna zaten başlayınca Ubisoft+ kısmından 4 tane altın set de hediye olarak alabiliyordun çok da numarası kalmıyor DLC'nin verdiği setlerin onları aldıktan sonra.
Ayrıca bilgisayarda oynuyorsan ve Cheat Engine falan kullanmayı biliyorsan parayla satılan veya oyunda olan tüm itemları alabiliyorsun kendine.
Aralarında çok fark yoksa sana kalmış ben zamanında Gold alıp geçmiştim.
AC3 remastered oyun olarak ekleniyor liberation remastered'a da AC3'ün içinden giriyorduk diye hatırlıyorum.Hocam konunun üzerinden biraz zaman geçti fakat bir soru olacaktı Gold Edition alınca yanında 2 oyun geliyormuş galiba o oyunlar Steam kütüphanesine mi ekleniyor oyun içinden mi giriliyor.
AC3 Remastered oyun olarak ekleniyor liberation Remastered'a da AC3'ün içinden giriyorduk diye hatırlıyorum.
Hocam peki nereye ekleniyor liberationu Steam üzerinden almayı düşünüyordumda.
Kütüphanene ekleniyor Gold ediiton alırsan. Ayrı olarak Liberation'un Remastered versiyonu satılmıyor Steam üzerinde. HD versiyonu vardı sanırsam aratarak bulabilirsin Steam de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.