ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 1 Çözümler 39 3 Aralık 2024 #1 Güncel Türkçe yaması varsa Steam'den %90 indirimle Assassin's Creed Odyssey Gold Edition alacağım. Varsa paylaşır mısınız? İnternette birkaç yama gözüme çarptı ama güncel mi, çalışıyor mu emin olamadım.
Güncel Türkçe yaması varsa Steam'den %90 indirimle Assassin's Creed Odyssey Gold Edition alacağım. Varsa paylaşır mısınız? İnternette birkaç yama gözüme çarptı ama güncel mi, çalışıyor mu emin olamadım.
aefres Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Oyunu yeni bitirdim. Piyada olan bütün yamalar DLC'ler dahil iyi çeviriler. Ayrıca evet çalışıyorlar.
Oyunu yeni bitirdim. Piyada olan bütün yamalar DLC'ler dahil iyi çeviriler. Ayrıca evet çalışıyorlar.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 1 Çözümler 39 3 Aralık 2024 #3 aefres dedi: Oyunu yeni bitirdim. Piyada olan bütün yamalar DLC'ler dahil iyi çeviriler. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor yani. Teşekkür ederim hocam satın alıyorum o halde.
aefres dedi: Oyunu yeni bitirdim. Piyada olan bütün yamalar DLC'ler dahil iyi çeviriler. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor yani. Teşekkür ederim hocam satın alıyorum o halde.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama önerisi Merhaba arkadaşlar, Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama öneriniz var mı acaba? Çoğunu denedim ya oyunumu bozdular ya da çalışmadılar. Oyunum orijinal. www.technopat.net
Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama önerisi Merhaba arkadaşlar, Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama öneriniz var mı acaba? Çoğunu denedim ya oyunumu bozdular ya da çalışmadılar. Oyunum orijinal. www.technopat.net
aefres Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 İyi oyunlar.