Fear12321 Picopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 4 Nisan 2025 #11 Mahmudinh0 dedi: God of War var 360 TL geçen günlerde alıp 2 günde bitirmiştim oynamışsındır muhtemelen ama. Alan Wake 2 indirimde bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... God of War oynadım hocam. Alan Wake olabilir bakmıştım fakat 1. oyununa baktıktan sonra karar vermek daha dogru olur diye düşünüyorum.
Mahmudinh0 dedi: God of War var 360 TL geçen günlerde alıp 2 günde bitirmiştim oynamışsındır muhtemelen ama. Alan Wake 2 indirimde bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... God of War oynadım hocam. Alan Wake olabilir bakmıştım fakat 1. oyununa baktıktan sonra karar vermek daha dogru olur diye düşünüyorum.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.954 Çözümler 11 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #12 Serinin en iyi oyunudur şahsen. Tekrardan şans ver bence.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 4 Nisan 2025 #13 Oyun güzel ben de çok seviyorum 200 saatim falan vardır ama o fiyat bandında daha iyi alternatifler varsa arkadaşların yazdıkları gibi kesinlikle iade edin.
Oyun güzel ben de çok seviyorum 200 saatim falan vardır ama o fiyat bandında daha iyi alternatifler varsa arkadaşların yazdıkları gibi kesinlikle iade edin.
Mahmudinh0 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #14 Fear12321 dedi: God of War oynadım hocam. Alan Wake olabilir bakmıştım fakat 1. oyununa baktıktan sonra karar vermek daha dogru olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uncharted oynamadıysan ona da bakabilirsin hocam.
Fear12321 dedi: God of War oynadım hocam. Alan Wake olabilir bakmıştım fakat 1. oyununa baktıktan sonra karar vermek daha dogru olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uncharted oynamadıysan ona da bakabilirsin hocam.
Fear12321 Picopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 4 Nisan 2025 #15 Mahmudinh0 dedi: Uncharted oynamadıysan ona da bakabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Papara'ya iade kaç günde gelir biliyor musunuz? İade yapıldı diyor fakat gelmedi para umarım indirimler bitmeden gelir.
Mahmudinh0 dedi: Uncharted oynamadıysan ona da bakabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Papara'ya iade kaç günde gelir biliyor musunuz? İade yapıldı diyor fakat gelmedi para umarım indirimler bitmeden gelir.
Mahmudinh0 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #16 Fear12321 dedi: Hocam bu Papara'ya iade kaç günde gelir biliyor musunuz? İade yapıldı diyor fakat gelmedi para umarım indirimler bitmeden gelir. Genişletmek için tıkla... iade ettikten 2-3 gün içinde kartına geliyor
Fear12321 dedi: Hocam bu Papara'ya iade kaç günde gelir biliyor musunuz? İade yapıldı diyor fakat gelmedi para umarım indirimler bitmeden gelir. Genişletmek için tıkla... iade ettikten 2-3 gün içinde kartına geliyor