Assassin's Creed Odyssey mi Assassin's Creed Origins mi?

Evet Odyssey'de aynı şekilde fakat Odyssey'de yan görevlerin çoğu ana görevlerden bile daha iyi , o yüzden yan görev yapsam bile eğleniyorum. Origins bir şeyler yapmaya çalışmış ama yapamamış , sonra kendi doğasını da kaybetmiş. Açık dünyadaki aktiviteler keşke bir işe yarasa.

Her ikisini de oynadım bitirdim, Odyssey birçok eksiğini kapatmış Origins'in ama Origins'te de otantik Mısır atmosferi var, alabiliyorsan Odyssey'in Gold versiyonunu al, ek hikayeler oldukça iyi.

Ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz bunu.
Hiç bilmiyordum açıkçası. Ayarlarda ne diye geçiyor acaba? Yan görevleri yapmaktan yana bir şikayetim yok ama 15-20 seviye üzerimde ana görevler olunca haliyle senaryodan kopuyorsunuz ister istemez.

Hiç bilmiyordum açıkçası. Ayarlarda ne diye geçiyor acaba? Yan görevleri yapmaktan yana bir şikayetim yok ama 15-20 seviye üzerimde ana görevler olunca haliyle senaryodan kopuyorsunuz ister istemez.
Tam hatırlamıyorum ancak ''düşmanların seviyesini kendi seviyen ile eşit tut.'' gibi bir şeydi galiba. Ayrıca her iki oyunda da var mı tam hatırlamıyorum.

Tam hatırlamıyorum ancak ''düşmanların seviyesini kendi seviyen ile eşit tut.'' gibi bir şeydi galiba. Ayrıca her iki oyunda da var mı tam hatırlamıyorum.
Peki, teşekkür ederim.

Odyssey'de yan görevlerin çoğu ana görevlerden bile daha iyi
Yan görevlerin neresi iyi? Onu getir bunu götür yok şu kaleye sız polemark'ı öldür, hep birbirinin aynı görevler olay örgüsü sıfır. Bir Witcher'da Skyrim'de olduğu gibi derinlik yok. Bu iki oyunda gerçekten üzerine düşerek hazırlanmış yan görevler var ama AC Odyssey için aynı şeyi söylemek zor.

Zaten Origins ile kıyasladım oyunu , Witcher veya Skyrim ile değil.

Zaten Origins ile kıyasladım oyunu , Witcher veya Skyrim ile değil.
Origins'de klişe olsa da iyi bir senaryo işleyişi var Odyssey'deki yan görevler ile kıyaslanamaz. Bu iki oyunda yan görevler cidden vasat. Oynanış süresini uzatmak ve seviye yükseltmek maksadı ile eklenmiş gibi oyuna.

Witcher ve Skyrim gibi yapımlarla kıyaslamamın nedeni bu türün çıtayı yükselten en iyi oyunlarından olmalarından kaynaklanıyor. Öyle yan görevler var ki olaylar zinciri ile birbirine bağlı olan oyuncuyu ekrana kitler adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…