Marilyn Black Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 7 Temmuz 2020 #11 Perceival dedi: Öyleyse konu açmanız çok saçma, sizin fikrinizi nasıl değiştirelim? Her iyi oyunda farklı çünkü. Genişletmek için tıkla... İçimden RDR2 geçiyor ama belli ki AC de hoşuma gittiğinden tecrübeli arkadaşlara sorma ihtiyacı hissettim hangisi tercih sebebi olur diye.
Perceival dedi: Öyleyse konu açmanız çok saçma, sizin fikrinizi nasıl değiştirelim? Her iyi oyunda farklı çünkü. Genişletmek için tıkla... İçimden RDR2 geçiyor ama belli ki AC de hoşuma gittiğinden tecrübeli arkadaşlara sorma ihtiyacı hissettim hangisi tercih sebebi olur diye.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #12 Marilyn Black dedi: İçimden RDR2 geçiyor ama belli ki AC de hoşuma gittiğinden tecrübeli arkadaşlara sorma ihtiyacı hissettim hangisi tercih sebebi olur diye. Genişletmek için tıkla... Gizlilik ve biraz rol yapma ögeleri severseniz AC, Western teması ve rol yapma severseniz RDR2.
Marilyn Black dedi: İçimden RDR2 geçiyor ama belli ki AC de hoşuma gittiğinden tecrübeli arkadaşlara sorma ihtiyacı hissettim hangisi tercih sebebi olur diye. Genişletmek için tıkla... Gizlilik ve biraz rol yapma ögeleri severseniz AC, Western teması ve rol yapma severseniz RDR2.
Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Temmuz 2020 #13 Perceival dedi: Gizlilik Genişletmek için tıkla... Odyssey'de gizlilik maalesef ön planda değil. En ufak hareketinde adamlar olmayacak yerden seni görüyorlar... Sonra Allah ne verdiyse
Perceival dedi: Gizlilik Genişletmek için tıkla... Odyssey'de gizlilik maalesef ön planda değil. En ufak hareketinde adamlar olmayacak yerden seni görüyorlar... Sonra Allah ne verdiyse
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #14 Ponçik Talon dedi: Odyssey'de gizlilik maalesef ön planda değil. En ufak hareketinde adamlar olmayacak yerden seni görüyorlar... Sonra Allah ne verdiyse Genişletmek için tıkla... Evet o eski AC ruhu, maalesef son oyunlarında yok oldu.
Ponçik Talon dedi: Odyssey'de gizlilik maalesef ön planda değil. En ufak hareketinde adamlar olmayacak yerden seni görüyorlar... Sonra Allah ne verdiyse Genişletmek için tıkla... Evet o eski AC ruhu, maalesef son oyunlarında yok oldu.
U Ubisoft Zeptopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #15 Marilyn Black dedi: İçimden RDR2 geçiyor ama belli ki AC de hoşuma gittiğinden tecrübeli arkadaşlara sorma ihtiyacı hissettim hangisi tercih sebebi olur diye. Genişletmek için tıkla... Tabiki Assassin's Creed grafikler gizlilik ve savaş oyunu oyunda bir spartalı olucaz
Marilyn Black dedi: İçimden RDR2 geçiyor ama belli ki AC de hoşuma gittiğinden tecrübeli arkadaşlara sorma ihtiyacı hissettim hangisi tercih sebebi olur diye. Genişletmek için tıkla... Tabiki Assassin's Creed grafikler gizlilik ve savaş oyunu oyunda bir spartalı olucaz