Assassin's Creed Odyssey Save Game sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba, bir siteden Assassin's Creed Odyssey hesabı almıştım ve oyunda belirli bir yere kadar ilerledim sonra bir gün hesabın şifresi degişiti ve hesaba giremedim başka hesap verdiler. Ben de giriş yapmadan önce ne olur ne olmaz diye Save dosyalarını almıştım.

Ubisoft'un orijinal sitesinde yazana göre Save dosyasının burada(C: \Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft GameLauncher\savegame\<UplayID>\5059) olması gerekiyordu ama bazı sitelerde Belgelerim CPY diye bir yerden de bahsediliyor ama bende yoktu. O yüzden oradaki Save dosyasını aldım geri aynı yere. Klasörleri attıgım halde Load Game gelmiyor, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'den aldım oyunu ama bende Uplay olarak yüklü yeniden indirmem gerekir mi acaba?

Epic Games'den aldım oyunu ama bende Uplay olarak yüklü yeniden indirmem gerekir mi acaba?
Önce Epic Games'den oyunu indirmeye al sonra Epic Games kapat ve Uplay'da yüklü olan oyunu kopyalayıp Epic Games klasöründeki yere at böylece Epic Games oyunu doğrulayacak ve yüklü olmuş olacak.

Şuan tam da dediğiniz bölümdeyim

Oyunların savesini buluttan mı sistemden mi alacağını belirleyen bir ayar vardı sanırım. Onu değiştirmeyi denediniz mi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Cloud save ayarını kapattım save'i klasöre attım girerken local or cloud diye seçenek geldi, sonunda!Dedim; sevindim, local seçip girdim yine save yoktu
Önce Epic Games'den oyunu indirmeye al sonra Epic Games kapat ve Uplay'da yüklü olan oyunu kopyalayıp Epic Games klasöründeki yere at böylece Epic Games oyunu doğrulayacak ve yüklü olmuş olacak.
Ya niye hiçbir şey basit olmuyor illa bir sorun olcak...
Uplay'de 2GB güncellemesi vardı oyunun, dosyalarını Epic Games'e attım 16 GB eksik dosya buldu

Son düzenleme:
Bu başıma çok geldi benim de ya.

Assassin's Creed Origins oynarken oyunu kaydedemiyorum oyunun Save dosyalarında sıkıntı var bir sinematik olmadığı sürece oyun kaydedilmiyor ve kaldığım yerden oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…