ElvinSn Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2023 #1 Merhaba bir sürü yama denedim ama olmadı biri yaparsa cok seviniriz, piyasada yama yok ve ingilizcem yetse de anlayamıyorum. Eğer biri çıkartırsa atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Merhaba bir sürü yama denedim ama olmadı biri yaparsa cok seviniriz, piyasada yama yok ve ingilizcem yetse de anlayamıyorum. Eğer biri çıkartırsa atarsanız sevinirim.
dostveviski Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 50 26 Temmuz 2023 #2 Animusprojesi sitesinde vardı ama onlar da bu işi bırakınca ne abonelik sistemi çalışıyor ne de yamaları herkese açtılar. Öylece kaldı her şey. Son düzenleme: 26 Temmuz 2023
Animusprojesi sitesinde vardı ama onlar da bu işi bırakınca ne abonelik sistemi çalışıyor ne de yamaları herkese açtılar. Öylece kaldı her şey.
russtha Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 446 Çözümler 4 Yer Bursa 26 Temmuz 2023 #3 AnimusProjesi zamanında yaptı ve hala çalışıyor diye biliyorum.
ElvinSn Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2023 #4 russtha dedi: Animus Projesi zamanında yaptı ve hala çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok baktım envai ceşit denedim ama hiçbiri calışmadı.
russtha dedi: Animus Projesi zamanında yaptı ve hala çalışıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok baktım envai ceşit denedim ama hiçbiri calışmadı.