kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Nereden, nasıl indiririm? Yardımcı olabilecek var mı? Game Pass üzerinden oynuyorum oyunu.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 10 Temmuz 2023 #2 AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Çalışması lazım dosyaları yüklü olan yere atıp kur.
kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 Lawien dedi: AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Çalışması lazım dosyaları yüklü olan yere atıp kur. Genişletmek için tıkla... İngilizcem gelişsin diye denedim oynamayı ama tam hakim olamıyorum oyuna, illaki bilmediğim kelimeler vs. çıkıyor. Yamayı deneyeceğim o yüzden teşekkürler.
Lawien dedi: AC_Odyssey_TR_Yama.7z drive.google.com Çalışması lazım dosyaları yüklü olan yere atıp kur. Genişletmek için tıkla... İngilizcem gelişsin diye denedim oynamayı ama tam hakim olamıyorum oyuna, illaki bilmediğim kelimeler vs. çıkıyor. Yamayı deneyeceğim o yüzden teşekkürler.