Semih Talha Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 00:53 #1 Epic Games'te Assassin's Creed Odyssey aldım, bir 70 saat oynadım da şimdi giriş yapmaya çalıştığımda bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapmam lazım?
Epic Games'te Assassin's Creed Odyssey aldım, bir 70 saat oynadım da şimdi giriş yapmaya çalıştığımda bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapmam lazım?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.148 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:02 #2 Semih Talha dedi: Epic Games'te Assassin's Creed Odyssey aldım, bir 70 saat oynadım da şimdi giriş yapmaya çalıştığımda bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2621495 Genişletmek için tıkla... Linux'mu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Semih Talha dedi: Epic Games'te Assassin's Creed Odyssey aldım, bir 70 saat oynadım da şimdi giriş yapmaya çalıştığımda bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2621495 Genişletmek için tıkla... Linux'mu kullanıyorsunuz?
KS KS Semih Talha Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:18 #3 wraxos woo dedi: Linux'mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows Artı 0 Eksi
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 3.148 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:18 #4 Semih Talha dedi: Hayır Windows. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Launcher'ı açıp oradan başlatmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Semih Talha dedi: Hayır Windows. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Launcher'ı açıp oradan başlatmayı dener misiniz?
KS KS Semih Talha Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:39 #5 wraxos woo dedi: Ubisoft Launcher'ı açıp oradan başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu satın alırken girdiğim Ubisoft hesabını bilmiyorum Yani içinde oyun olan hesabı bilmiyorum o yüzden Epic Games üzerinden giriş yapıyordum. Artı 0 Eksi
wraxos woo dedi: Ubisoft Launcher'ı açıp oradan başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu satın alırken girdiğim Ubisoft hesabını bilmiyorum Yani içinde oyun olan hesabı bilmiyorum o yüzden Epic Games üzerinden giriş yapıyordum.