weldes Centipat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 33 5 Mart 2021 #1 Merhabalar, ben Assassin's Creed Odyysey'de bu hatayı alıyorum ve oyun böyle gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar, ben Assassin's Creed Odyysey'de bu hatayı alıyorum ve oyun böyle gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Mart 2021 #2 weldes dedi: Merhabalar, ben Assassin's Creed Odyysey'de bu hatayı alıyorum ve oyun böyle gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 907740 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi güncellerseniz sorun çözülebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
weldes dedi: Merhabalar, ben Assassin's Creed Odyysey'de bu hatayı alıyorum ve oyun böyle gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 907740 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi güncellerseniz sorun çözülebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 5 Mart 2021 #3 Hata da desteklenmeyen grafik sürücüsü uyarısı vermekte. Ekran kartı driverini güncelleyip dene. Artı 0 Eksi
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 5 Mart 2021 #4 weldes dedi: Merhabalar, ben Assassin's Creed Odyysey'de bu hatayı alıyorum ve oyun böyle gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 907740 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelinizi neden yazmadınız? Şuanda sisteminde yüklü olan ekran kartı sürücün, oyun tarafından desteklenmiyor. Ekran kartınızın sürücü güncelleştirmelerini denetleyin. Artı 0 Eksi
weldes dedi: Merhabalar, ben Assassin's Creed Odyysey'de bu hatayı alıyorum ve oyun böyle gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 907740 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelinizi neden yazmadınız? Şuanda sisteminde yüklü olan ekran kartı sürücün, oyun tarafından desteklenmiyor. Ekran kartınızın sürücü güncelleştirmelerini denetleyin.