swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.617 Çözümler 55 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #1 Steam'de Assassin's Creed Odyssey & Valhalla indirimde! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Steam'de Assassin's Creed Odyssey & Valhalla indirimde! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hoot owl Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 349 Çözümler 2 27 Ekim 2025 #2 Maşallah %80 indirimde bile bu kadar pahalı. Epic Games'ten 280 TL'ye almıştım.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.068 Çözümler 6 Yer Pendik 27 Ekim 2025 #3 hoot owl dedi: Maşallah %80 indirimde bile bu kadar pahalı. Epic Games'ten 280 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Ubisoft'ta Valhalla autumn kodu ile tüm paketi 280 mi 300 mü ne geliyordu
hoot owl dedi: Maşallah %80 indirimde bile bu kadar pahalı. Epic Games'ten 280 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Ubisoft'ta Valhalla autumn kodu ile tüm paketi 280 mi 300 mü ne geliyordu
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 842 Çözümler 4 27 Ekim 2025 #4 Acelesi yoksa şuan alınmaz. Odyssey'in 4.79'a düştüğüde oldu.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2025 #5 Kaan Öner dedi: Ubisoft'ta Valhalla autumn kodu ile tüm paketi 280 mi 300 mü ne geliyordu Genişletmek için tıkla... Hala geçerlimi hocam.
Kaan Öner dedi: Ubisoft'ta Valhalla autumn kodu ile tüm paketi 280 mi 300 mü ne geliyordu Genişletmek için tıkla... Hala geçerlimi hocam.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.068 Çözümler 6 Yer Pendik 27 Ekim 2025 #6 TheForment dedi: Hala geçerlimi hocam. Genişletmek için tıkla... Yılda 1 kez falan geliyor öyle büyük kodlar.
TheForment dedi: Hala geçerlimi hocam. Genişletmek için tıkla... Yılda 1 kez falan geliyor öyle büyük kodlar.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 670 27 Ekim 2025 #7 Season Pass değer mi sizce?
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.068 Çözümler 6 Yer Pendik 27 Ekim 2025 #8 HoundsOfJustice dedi: Season Pass değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... 2 oyununda full paketini almayacaksanız boşuna almayın derim AC oyunları DLC'ler çok güzel oluyor oyun içerisinde verdiği itemlar bile çok güzel.
HoundsOfJustice dedi: Season Pass değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... 2 oyununda full paketini almayacaksanız boşuna almayın derim AC oyunları DLC'ler çok güzel oluyor oyun içerisinde verdiği itemlar bile çok güzel.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2025 #9 Kaan Öner dedi: Yılda 1 kez falan geliyor öyle büyük kodlar. Genişletmek için tıkla... Shadows için sormuştum eylül dekini kaçırdım hocam.
Kaan Öner dedi: Yılda 1 kez falan geliyor öyle büyük kodlar. Genişletmek için tıkla... Shadows için sormuştum eylül dekini kaçırdım hocam.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 670 28 Ekim 2025 #10 Kaan Öner dedi: 2 oyununda full paketini almayacaksanız boşuna almayın derim AC oyunları DLC'ler çok güzel oluyor oyun içerisinde verdiği itemlar bile çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarin ikisi de var da bitirdim zamaninda, DLC'ler iyi diyorlardi.
Kaan Öner dedi: 2 oyununda full paketini almayacaksanız boşuna almayın derim AC oyunları DLC'ler çok güzel oluyor oyun içerisinde verdiği itemlar bile çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlarin ikisi de var da bitirdim zamaninda, DLC'ler iyi diyorlardi.