Hocam çok büyük indirim olmuyordu 600 e falan anca düşüyordu daha iyi indirim gelir bence dlc siz assasins Creed oyunları tam oynanmıyor daha iyi indirim gelir bence oyüzden almadım bende dlc li almak lazım çok güzel dlc geldi oyuna daha da yeni şeyler gelir
Hocam çok büyük indirim olmuyordu 600'e falan anca düşüyordu daha iyi indirim gelir bence DLC'siz Assassin's Creed oyunları tam oynanmıyor daha iyi indirim gelir bence o yüzden almadım bende DLC'li almak lazım çok güzel DLC geldi oyuna daha da yeni şeyler gelir.
600 TL zaten bedavaydı oyunda mükemmel 70 saat devirdim grafikler ve atmosfer harika DLC daha oynamadım. Bu arada oyunu Türkçe yama ile oynayın aldığınız keyif çok daha fazla artar.
600 TL zaten bedavaydı oyunda mükemmel 70 saat devirdim grafikler ve atmosfer harika DLC daha oynamadım. Bu arada oyunu Türkçe yama ile oynayın aldığınız keyif çok daha fazla artar.
Anladım ben genelde dlc lerle beraber almaya calisiyorum bakalım birdaha güzel bir indirime girer umarım önceki aldığım assasins creedleri bitirip bir ara bakacağım hocam dlc li şöyle güzel fiyata yakalasak tadından yenmez valla