Assassin's Creed Odyssey ve DLC paketleri alınır mı?

samasvalka

Decapat
Yer
Türkiye
Assassin's Creed Odyssey almayı düşünüyorum fakat the fate of atlantis ve legacy of the first Blade adında 2DLC paketi var.
Oyun tek başına 123TL DLC'ler ile birlikte 200 civarı yapıyor. DLC'ler alınır mı ya da almaya değer mi? Oynayanlar varsa bir el atsın olaya

Son düzenleme:
Ben 2 ay önce gold edition almıştım, DLC paketleriyle birlikte olan versiyonu. Ana oyunu %95 tamamladım. Legacy of the first blade' i de bitirdim. Fakat Atlantis DLC 'de sorun var oynayamadım. Hala beklemedeyiz o yüzden, forumlara da ilettik ubisoftun. Halledeceklerini söylüyorlar yakında ama hala birşey yok. Fakat uygun fiyata yakalarsan alabilirsin, oyun çok iyi çok zevkli. Korsan versiyonla alakası yok. Level 99' a kadar yolu var. Grafikler, atmosfer, ortam, seslendirme 10 numara.

Son düzenleme:
Hayır oyunda ruh yok, yapay zeka çöp arka plan sesleri fln.
Şaka yapmayı öğrenmelisin bence. Böyle yazıp mizah yaptığını sanıyorsun ama saçmalıyorsun.

Alınır hocam. Oyunun atmosferi, Dünya'sı oldukça etkileyici. Öneririm. BF1 ve BFV içinse yorum yapmayayım, benim oynamış olduğum oyunlar değiller çünkü. Şimdiden hayırlı olsun.

Nasıl yani şaka yapmadım ki görüşümü sundum?
ruh derken? oyun zaten hikaye temalı ve steamde 35bin olumlu yorum var hakkında. grafik açısından efsane oldugunu söylüyor herkes.
Benim görüşüm benim benim ben beğenmedim açık net.

teşekkürler hocam yorumun için, eski seriler ile arasında baya fark oldugu söyleniyor hakkında biraz video izleyip alacağım dlc konusunda fikrin nedir alınmalı mı?

teşekkürler yorumun için dostum..

DLC'ler değer mi bilmem ama oyunu almaya değer. Oyunu geçen sene %70 civarı bitirdim fakat sonra kaldırmıştım. İndirimde 63 TL'ye geliyor o yüzden alacağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…