M Mugol Picopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Odyssey mi? Ezio üçlemesi mi?
Mhex Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Oynanış, görevler bakımından Odyssey ama Ezio üçlemesi bambaşkadır.
M Mugol Picopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 açıkçası ubisoft indirimlerinden yararlanıcam yanında blackflag ve valhalla da olacak
Mhex Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 Mugol dedi: Açıkçası Ubisoft indirimlerinden yararlanacağım yanında Black Flag ve Valhalla da olacak. Genişletmek için tıkla... Sizin için ne önemli hikaye mi oynayış mı?
Mugol dedi: Açıkçası Ubisoft indirimlerinden yararlanacağım yanında Black Flag ve Valhalla da olacak. Genişletmek için tıkla... Sizin için ne önemli hikaye mi oynayış mı?
M Mugol Picopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 Mhex dedi: Sizin için ne önemli hikaye mi oynayış mı? Genişletmek için tıkla... ikiside önemli ama hikayeyi tercih ederim
Mhex dedi: Sizin için ne önemli hikaye mi oynayış mı? Genişletmek için tıkla... ikiside önemli ama hikayeyi tercih ederim
Mhex Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 O zamana bana kalırsa Ezio üçlemesi.
M Mugol Picopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #7 Mhex dedi: O zamana bana kalırsa Ezio üçlemesi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal üçlemeyi alcağım teşekkürler
Mhex dedi: O zamana bana kalırsa Ezio üçlemesi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal üçlemeyi alcağım teşekkürler
Mhex Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #8 Yanına bir şey almak isterseniz bence Odyssey alın ben Black Flag'ın hikayesini pek sevmiyorum ama size kalmış. Bir de oynayış, görevler ve görüntü kalitesi bakımından Ezio üçlemesi diğerlerine göre kötü ama benim için yeri farklıdır.
Yanına bir şey almak isterseniz bence Odyssey alın ben Black Flag'ın hikayesini pek sevmiyorum ama size kalmış. Bir de oynayış, görevler ve görüntü kalitesi bakımından Ezio üçlemesi diğerlerine göre kötü ama benim için yeri farklıdır.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 20 Mayıs 2024 #9 Mugol dedi: Odyssey mi? Ezio üçlemesi mi? Genişletmek için tıkla... Zor soru. Ezio üçlemesi hikaye olarak çok iyi iken Odyssey de atmosfer, mekan ve oynanış anlamında çok iyi. Ben yine de Ezio üçlemesi diyorum.
Mugol dedi: Odyssey mi? Ezio üçlemesi mi? Genişletmek için tıkla... Zor soru. Ezio üçlemesi hikaye olarak çok iyi iken Odyssey de atmosfer, mekan ve oynanış anlamında çok iyi. Ben yine de Ezio üçlemesi diyorum.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 529 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #10 Hikaye kalitesi ve nostalji sevgisini göze alırsak Ezio üçlemesi iyidir ama artık eskidiler ve yeni çıkacak AC Shadows'u saymazsak şu an için seride en iyi Odyssey'dir.
Hikaye kalitesi ve nostalji sevgisini göze alırsak Ezio üçlemesi iyidir ama artık eskidiler ve yeni çıkacak AC Shadows'u saymazsak şu an için seride en iyi Odyssey'dir.