Assassin's Creed Odyssey vs Origins

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce.
Assassin's Creed Odyssey mi?
Assassin's Creed: Origins mi?
Daha önce hiç Assassin Creed oynamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sizce.

Bence Odyssey daha güzel zevk meselesi ama Origins bana çok sıkıcı gelmişti ve Odyssey Origins'in yaptığı şeyleri daha iyi yapan hali gibi çok fark yok.

Origins aslında tema olarak daha iyi bir oyun suikastçilerin tarih-temeline bile iniyorlar ama bunu iyi yansıtamamışlar bana göre , ikisi arasında tercih yapsam hem kombat hem grafiksel açıdan Odyssey derim. Hikaye akışı olarak ise ikiside benzer yapıda bence.

Odyssey'de farklı farklı build gidebiliyorsun o teşvik ediyor, Origins'de güzel ama bir Odyyses değil.

Odyssey fersah fersah üstün, Origins'te 1.saatte yaptığın şeyle 30.saatte yaptığın şeyin hiçbir farkı yok, oyun oynanış bakımından kendini geliştirmemek için çabalıyor resmen. Origins sadece bir prototip, Odyssey ise bu prototipin tamamlanmış halidir.

Origins'in teması ve atmosferi daha güzel. Odyssey'in ise combatı, oynanışı vs. daha güzel. Ama ikisi de bana göre kötü oyunlar. Valhalla dahil hepsini yarıda bıraktım 20. saatten sonra gerçekten bayıyor sürekli aynı şeyleri yapıyor olmak. Hepsi güzel başlıyor sonra batırıyorlar. Şu oyunların hepsini sıkılmadan bitirenlere plaket vermek lazım. 3'ünü de toplasan bir RDR 2'nin yarısı bile etmez kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sizce.

Şaka yapmadığını umarak cevap veriyorum Odyssey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…